Zidni vložki MUNGO

Zidni vložki MUNGO.

Pri gradnji pazljivo izberite zidne vložke. Preberite nasvet, kakšni zidni vložki so najprimernejši za vgradnjo v beton, zidne stene in les.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

NYLONSKI ZIDNI VLOŽKI MN

Nylonski zidni vložki MN-Uporaba z lesnimi vijaki, vijaki za iverne plošče in metričnimi vijaki.
Od 2,55 € z DDV

NYLONSKI ZIDNI VLOŽKI MU

Nylonski zidni vložki MU-Uporaba z lesnimi vijaki, vijaki za iverne plošče in metričnimi vijaki.Posebej primeren za votle profile v zidakih.Izdelan iz kvalitetnega poliamida PA 6 odpornega proti vremenskim pojavom in staranju.
Od 7,97 € z DDV

NYLONSKI ZIDNI VLOŽKI MQ

Nylonski zidni vložki MQ-Ustrezen za vse materiale.-Kontrolirana vstopna globina.Izdelan iz kakovostnega poliamida PA 6 odpornega proti vremenskim pojavom in staranju.
Od 3,28 € z DDV

NYLONSKI ZIDNI VLOŽKI ML

Nylonski zidni vložki ML za porozne zidake- za uporabo z lesnimi vijaki, vijaki za vezane plošče in metričnimi vijaki- posebna geometrija konice zidnega vložka pri ML6 in ML8 omogoča nastanek vozla pri uvijanju vijaka
Od 17,13 € z DDV

Uni. fasadni vložek MUNGO MB s poc. vijakom

Uni. fasadni vložek MUNGO MB s poc. vijakom-Fasadni vložek z vijakom z evropskim tehničnim atestom (ETA-15/0068).Požarna odpornost testirana po certifikatu F90 za pritrjevanje fasadnih sistemov.Zidni vložek je izdelan iz visokokakovostnega poliamida PA 6.
Od 52,46 € z DDV

NYLONSKI FAS. VLOŽKI MQL-SS Z VIJAKOM

Nylonski fasadni vložki MQL-SS z vijakom-Področje uporabe:Fasadne in strešne konstrukcije, zračena pročelja, pritrditve za izolacijo, podkonstrukcije, profili.
Od 66,12 € z DDV

VLOŽEK PRIBITNI MNA-Z

VLOŽEK PRIBITNI MNA-Z-vložek z žebljem za hitro montažo - zabijanje s kladivo - navoj žeblja v obliki zob pile
Od 10,47 € z DDV

Kovinski vložek za votle prostore MUNGO MHD-S

Kovinski vložek za votle prostore MUNGO MHD-S-Vložek za luči, slike, majhne stenske regale, lahke omarice z ogledali, letve.
Od 20,69 € z DDV

Klešče za votle zidne vložke MUNGO MHD-WZ za M4-M8 ravna izvedba

101160919
Klešče za votle zidne vložke MUNGO MHD-WZ za M4-M8 ravna izvedba-Robustne in priročne klešče za vsaditev kovinskih votlih zidnih vložkov od M4 do M8. Ravna izvedba za montažna dela na stropu.
47,34 € z DDV brez dostave