Dostava in vračilo

DOSTAVA

Naročene izdelke bomo dostavili najkasneje v sedmih delovnih dneh.

Ceno dostave plača Naročnik/kupec in znaša 6,00 € z DDV do višine paketa 150 cm.

Za pakete višine od 151cm do 200 cm znaša poštnina 16,00 € z DDV.

Za pakete težje od 10 kg znaša poštnina 16,00 € z DDV.

Minimalno naročilo je 5.00EUR.

Dostavo bo opravil naš pogodbeni partner Pošta Slovenija, d.o.o.Največja dolžina paketa,ki je možna preko PTT je 200 cm.

Blago bo odpremljeno prvi delovni dan po potrditvi naročila. V primeru, da je naročeni izdelek razprodan in ga trenutno ni na zalogi, boste telefonsko obveščeni, kdaj boste prejeli naročeno blago.

OPOMBA: Pri plačilu po povzetju boste morali odšteti cca 0,96 EUR (odvisno od vrednosti naročila) za usluge Pošte Slovenije pri prenosu denarja.

VRAČILO BLAGA

Osebno v naši trgovini, na Godešiči 101

Vračilo blaga predhodno najavite preko e-pošte info@majer.si ali preko telefona na 051 363 969, od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.30 ure.

navedete ime in priimek, številko naročila, e-pošto in kontaktni telefon

Za lažje dokazovanje nakupa predlagamo, da predložite račun oziroma drugo verodostojno dokazilo, iz katerega pa morajo biti razvidni vsi relevantni podatki, kot sta čas in vrsta nakupa, po potrebi tudi kraj.

V primeru odstopa od pogodbe preko dostavne službe na naslov

Majer, Mateja Petrovčič s.p. Trata 12 (Godešič 101) 4220 Škofja Loka

Stroške pošiljanja krijete sami. Za lažje dokazovanje nakupa predlagamo, da predložite račun oziroma drugo verodostojno dokazilo iz katerega pa morajo biti razvidni vsi relevantni podatki, kot sta čas in vrsta nakupa, po potrebi tudi kraj.

V primeru napačnih ali razbitih izdelkov

vračilo blaga predhodno najavite preko e-pošte info@majer.si i ali preko telefona na  051 363 969 po potrditvi oziroma uskladitvi z vami, bomo organizirali prevzem pošiljke preko Pošte Slovenije .

Stroški pošiljanja so brezplačni. Za lažje dokazovanje nakupa predlagamo, da predložite račun oziroma drugo verodostojno dokazilo iz katerega pa morajo biti razvidni vsi relevantni podatki, kot sta čas in vrsta nakupa, po potrebi tudi kraj.

Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

V kolikor gre za naročilo blaga ali storitve naročeno izrecno na željo potrošnika, le ta nima pravice do dostopa od pogodbe.

Na zgornji naslov ali na elektronski naslov info@majer.si lahko pošljete tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in predloge.

ZAMENJAVA in/ali REKLAMACIJA

Kupljeno blago kupec lahko zamenja samo nepoškodovano, v originalni embalaži in neuporabljeno. Zamenjava izdelka je možna v roku 14 dni od prejema blaga na stroške kupca.

ODSTOP OD  NAROČILA

Po zakonu o varstvu potrošnika ima kupec pravico, da v štirinajstih dneh od prejema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila. Če je potrošnik blago že prejel in od naročila odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati MAJER, trgovina s tehničnim blagom v štirinajstih dneh po prejetju na svoje stroške, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.