RSS

Blog

Milwaukee tool
Milwaukee Tool, ki se pogosto imenuje preprosto Milwaukee, je vodilni proizvajalec električnih orodij, ročnih orodij in dodatkov za profesionalne uporabnike.
Tehnologija gibanja za MERIVOBOX
Tehnologija gibanja za MERIVOBOX -MEHANSKO ZAPIRANJE Z BLAŽENJEM -ELEKTRIČNO ODPIRANJE IN ZAPIRANJE Z BLAŽENJEM -MEHANSKO ODPIRANJE
MERIVOBOX
Preprosto ustvarjanje natančnih rezultatov Zahvaljujoč se doslednemu konceptu platforme je mogoče vsako različico sistema MERIVOBOX hitro in preprosto uresničiti. Sistem predalov ima preproste, dobro označene in dobro dostopne 3-dimenzionalne možnosti nastavitve, ki so enake pri vseh stranicah.
Solaflex spreminja sistem merjenja
Solaflex spreminja sistem merjenja. Gradbena in orodjarska panoga sta v osnovi odvisna od zanesljivih meritev. Zamenjava številk ali nečitljiva pisava povzročita velikokrat probleme, ki v najhujših primerih privede do dodatnih visokih stroškov pri projektih. Zato je podjetje Solaflex razvilo odlično rešitev in z novim digitalnim merilnim sistemom revolucionarno spremenila merjenje in meritve.
Božično Novoletno voščilo
Božično Novoletno voščilo Preprosto naše je voščilo, želimo si zgolj, da se bo izpolnilo! 🎄 Naj vaš dom napolni neizmerno veselje, novo leto se naj v srečo odene!💛Mi pa se bomo trudili, da še naprej ostanemo zanesljiv partner pri vašem delu! 👌 Ob tej priložnosti se zahvaljujemo za vso zaupanje, ki ste nam ga izkazali v tem letu!🙏 Vse dobro vam želimo!
QUADRIVE TPC in TDC 18/4
QUADRIVE TPC in TDC 18/4 Festool predstavlja dva nova vodilna akumulatorska vrtalnika Dva nova vodilna akumulatorska vrtalnika podjetja Festool nadomeščata njuni uspešni različici predhodnikov QUADRIVE PDC in DRC 18/4 in se imenujeta QUADRIVE TPC in TDC 18/4. Oba nova izdelka sta zmogljiva, vsestranska in s štirimi hitrostmi popolnoma opremljena za vsako uporabo. Njihov prefinjen koncept preklopa zagotavlja pravi navor in hitrost za vsako uporabo.
SPACE STEP BLUM
SPACE STEP BLUM SPACE STEP – rešitev za podstavek Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podstavku, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnosti pohištvenega podstavka.
Barvna karta Bao voskov
Barvna karta Bao voskov
Karakteristike vijakov spax
Karakteristike vijakov spax
Novoletna čestitka
Novoletna čestitka 2021