RSS

Blog

Božično Novoletno voščilo

Božično Novoletno voščilo.

Preprosto naše je voščilo, želimo si zgolj, da se bo izpolnilo! 🎄 Naj vaš dom napolni neizmerno veselje, novo leto se naj v srečo odene!💛Mi pa se bomo trudili, da še naprej ostanemo zanesljiv partner pri vašem delu! 👌 Ob tej priložnosti se zahvaljujemo za vso zaupanje, ki ste nam ga izkazali v tem letu!🙏 Vse dobro vam želimo!

Božično Novoletno voščilo

QUADRIVE TPC in TDC 18/4

QUADRIVE TPC in TDC 18/4.

Festool predstavlja dva nova vodilna akumulatorska vrtalnika

Dva nova vodilna akumulatorska vrtalnika podjetja Festool nadomeščata njuni uspešni različici predhodnikov QUADRIVE PDC in DRC 18/4 in se imenujeta QUADRIVE TPC in TDC 18/4. Oba nova izdelka sta zmogljiva, vsestranska in s štirimi hitrostmi popolnoma opremljena za vsako uporabo. Njihov prefinjen koncept preklopa zagotavlja pravi navor in hitrost za vsako uporabo.

Ne glede na to, ali delate z lesom ali kovino: novi akumulatorski vrtalnik QUADRIVE TDC 18/4 je izjemno vzdržljiv in zahvaljujoč brezkrtačnemu EC-TEC motorju obljublja izjemno odpornost in vzdržljivost. Novi udarni vrtalnik QUADRIVE TPC 18/4 je prav tako zmogljiv in vsestranski ter celo navduši pri vrtanju v zid zahvaljujoč funkciji aksialnega udarca, ki jo je mogoče vklopiti.

Štiri hitrosti, polna moč

Robustni štiristopenjski kovinski menjalnik izpolnjuje vse potrebe in navdušuje z ogromno močjo in visokimi hitrostmi. Brez težav prenese tudi največje obremenitve. Pametno: popolnoma optimiziran koncept preklopa uporabnikom omogoča hitro preklapljanje v katero koli smer, kot je potrebno. To omogoča preklapljanje iz katere koli prestave naravnost v katero koli drugo na novih TPC in TDC, brez vmesnih stopenj. To prihrani čas in je pameten dodatek k že tako ergonomskemu rokovanju. Fiksni ustavi omogočajo jasno vklop pri preklapljanju, tako da je hitro prestavljanje v nižjo prestavo možno kadar koli po potrebi. Dodatno udobje je zagotovljeno v slabih svetlobnih pogojih, saj je delovno območje optimalno osvetljeno z LED osvetlitvijo, ki jo je mogoče vklopiti.

Štiri hitrosti, polna moč

Menjalnik in motor postavljata merilo

Izjemno zmogljiv, brezkrtačni in zato dolgotrajen EC-TEC motor nove generacije zagotavlja maksimalno zmogljivost obeh akumulatorskih vrtalnikov. Navdušuje s še večjim navorom in hitrostjo pod obremenitvijo in ga je – kot vse brezkrtačne motorje iz Festoola – v celoti razvil Festool in proizvajal v lastnih proizvodnih obratih podjetja v Nemčiji. Zagotavlja potrebno moč za vsa dela z vijaki in svedri večjih premerov, hkrati pa omogoča čist napredek pri delu z majhnimi premeri svedra. Motor EC-TEC brez ogljikovih ščetk je brez obrabe in pretvarja energijo iz baterije v optimalno moč skoraj brez izgub. Digitalno upravljanje motorja zagotavlja tudi maksimalno življenjsko dobo: mikroprocesorji spremljajo in nadzorujejo temperaturo, napetost in porabo toka motorja, elektronike in baterije. Skupaj z izjemno robustnim kovinskim menjalnikom so izpolnjene potrebe vsake delovne situacije. Od vijačenja z navorom do 75 Nm v prvi prestavi do natančnega vrtanja pri 3600 vrt/min v četrti prestavi, novi TPC navdušuje s svojo inteligentno uporabo moči in natančnosti. Zahvaljujoč funkciji aksialnega udarca, ki jo je mogoče vklopiti (samo na TPC), z lahkoto vrta zidove. V drugi prestavi novi motorji zagotavljajo celih 40 % več navora v primerjavi s prejšnjimi modeli PDC in DRC ter dosegajo popoln oprijem tudi z 8 mm vijaki. Zahvaljujoč funkciji aksialnega udarca, ki jo je mogoče vklopiti (samo na TPC), z lahkoto vrta zidove. V drugi prestavi novi motorji zagotavljajo celih 40 % več navora v primerjavi s prejšnjimi modeli PDC in DRC ter dosegajo popoln oprijem tudi z 8 mm vijaki. Zahvaljujoč funkciji aksialnega udarca, ki jo je mogoče vklopiti (samo na TPC), z lahkoto vrta zidove. V drugi prestavi novi motorji zagotavljajo celih 40 % več navora v primerjavi s prejšnjimi modeli PDC in DRC ter dosegajo popoln oprijem tudi z 8 mm vijaki.

Menjalnik in motor postavljata merilo

Nepremagljiv duo

Nepremagljiv-duo

Novi TPC in novi TDC sta bistveni pripomočki na gradbiščih. Ne glede na to, ali žagate ali vijačite, skupaj s TSC 55, ki je prav tako nov dodatek, tvorita nepremagljiv duo v vseh delovnih situacijah.

Nova QUADRIVE TPC 18/4 in QUADRIVE TDC 18/4 bosta na voljo od februarja 2022

festool

SPACE STEP BLUM

SPACE STEP – rešitev za podstavek

Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podstavku, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnosti pohištvenega podstavka.

Space step

Precej praktično

Kdor želi veliko skladiščnega prostora, potrebuje ustrezno pohištvo. Tehnologija SPACE STEP ne omogoča le načrtovanja višjih omar, temveč tudi skladiščni prostor v podstavku. Za dvakrat zadovoljne stranke.

Space step

Precej varno

Rešitev za podstavek SPACE STEP tudi najmanjšim omogoča, da lahko brez težav dosežejo delovne površine, korito ali umivalnik. Stopnica se spusti že pri obremenitvi 8 kg, se varno zaskoči in omogoča trdno oporo.

blum

Barvna karta Bao voskov

Barvna karta Bao voskov.

Barvna karta bao voskov

Barvna karta bao voskov

Barvna karta bao voskov

Karakteristike vijakov spax

Karakteristike vijakov spax.

Karakteristike wirox spax

Karakteristike yellox spax

Novoletna čestitka

Novoletna čestitka.

Novoletna čestitka

Senzorji in luči za vsako območje

Senzorji in luči za vsako območje.

Notranje luči-zanesljiva razsvetljava brez stikal.STEINEL notranje luči z nevidnim senzorjem zagotavljajo večje udobje,hkrati pa zmanjšujejo stroške energije.Samodejna razsvetljava je primerna za različne prostore:stopnišča,shrambe,hodniki,pralnice,sobe in celo garaže.

Notranje luči

Vhodna vrata-dobrodošlica v pravi luči.Izboljšajte varnost,medtem ko svojim obiskovalcem impresivno nastavite prednji vhod:naše luči se lahko popolnoma prilegajo slogu in arhitekturi vašega doma.

Luči na vhodu

Dvorišče in dovoz-reflektor za vaš dom.Opremljeni z nasodobnejšo LED tehnologijo,ki varčuje z viri,in visoko natančnimi senzorji,ti reflektorji s preklopnimi senzorji elegantno odražajo arhitekturo in zagotavljajo piko na i na prostem.

Luči dvorišče in dovoz

Vrt-prinaša svetlobo na vrt.Naslednje luči zagotavljajo popolno osvetlitev poti,kadar je potrebna svetloba,zahvaljujoč vgrajenemu senzorju.Poskrbite za večjo varnost in odlično razsvetljavo na svojem vrtu.

Luči na vrtu

Vse okoli stavbe-stenske in stropne lučiza popolnoma uprizorjeno arhitekturo.Naše stenske in stopne luči dajejo samozavestne izjave po vsej stavbi.Brezžično mesdebojno povezano in priročno nadzorovano s pametnim telefonom lahko razpoloženje v kratkem času prilagodite individualnim željam.

Luči okoli stavbe

logo steinel

Brusilni stroj PLANEX z dolgim ​​dosegom

Prelomna inovacija: Brušenje z vgrajenim LED-obročem

Prelomna novost v tem segmentu izdelkov je nov obodni obroč z LED lučmi. "Pri nadzoru trgovine so se vedno znova pojavile enake težave: sledi brušenja in težko opazne nepravilnosti, ki jih zaznamo šele pozneje. LED-obroč za luči, vgrajen v novo daljnosežno brusilko, zagotavlja popolno osvetlitev v Polmer 50 centimetrov okoli brusne glave. S tem se izognemo potrebni moteči, zamudni in dragi predelavi, saj prvič zagotovimo popoln rezultat brušenja.
 
Brušenje z vgrajenim LED-obročem
 

Ekscentrično gibanje za popolno površinsko obdelavo

Zahteve kupcev glede kakovosti površinske obdelave sten in stropov nenehno naraščajo in potrebni so popolni rezultati brušenja. Hkrati uporabljena polnila postajajo mehkejša, s čimer je težje doseči te kakovostne površine. Zahvaljujoč ekscentričnemu gibanju brušenja jih novi PLANEX olajša. Vrhunske površine brez prask je mogoče ustvariti v najkrajšem času - brez napak pri brušenju ali prask.

Ekscentrično gibanje za popolno površinsko obdelavo

Bolj zdravo delo z olajšanjem rok in hrbta

Festool je svoj novi PLANEX opremil z izboljšanim, nastavljivim sistemom za odsesovanje. To pomeni, da se pri brušenju sten in stropov lahko zadrži na lastni koži in tako lajša roke in hrbet - še posebej med dolgotrajnimi opravili. Poleg tega je PLANEX mogoče individualno prilagoditi delovni višini, saj je njegovo delovno dolžino mogoče podaljšati do 2,1 m z dvema vodilnima podaljškoma. To pomeni, da lahko novi PLANEX uporabljamo za brušenje tudi zelo visokih sten in stropov. Poleg tega pameten T-ročaj omogoča daljši doseg, s čimer naloge olajšate. Festool je celotno ravnanje z novim PLANEX-om zasnoval zelo intuitivno: zelo enostaven za uporabo in se popolnoma shrani v novem Systainer³ XXL - za varen, kompakten prevoz.
 
 
Bolj zdravo delo z olajšanjem rok in hrbta
 
logo festool
 
Brušenje robov brez velikega napora

Brušenje robov brez velikega napora.

Z novim robnim brusilnikom ES-ETS 125 / ES-ETSC

Kateri obrtnik ne pozna dolgočasnega, zamudnega brušenja z brusnim blokom? Nehvaležno delo in težko dobičkonosno. Festool je za to ponudil rešitev od septembra, s katero bo brušenje postalo nova najljubša dejavnos.

Brušenje robov

Rešitev: mobilni brusilnik robov za vse robove

Nova brusilna glava je idealna za brušenje masivnega lesa, pa tudi za vmesno brušenje lakov / polnil - za vso obdelavo robov in ometanje robov iz katerega koli materiala ali prevleke. Z novim brusilnikom lahko delate tako prilagodljivo kot ročno. Vendar je veliko hitrejši, ker je robni brusilnik strojno podprt in so rezultati manj nagnjeni k napakam. Zahvaljujoč nastavitvi kota lahko tudi proste kote odstranite in zaklenete brez orodja. Na voljo je kotni zaslon, ki ga je mogoče umeriti za največjo natančnost. »Novo brusilno ploščo smo razvili tako, da že od prve uporabe več ne prevrnete roba in je tako ne brušite več. V primerjavi z blokom za ročno brušenje lahko prihranite do 50 odstotkov časa:

Brušenje robov1

Prednosti robnega brusilnika ES-ETS 125 / ES-ETSC na prvi pogled:

- En robni brusilnik za vsak rob: ne glede na to, ali je žagan ali usmerjen, neobdelan ali barvan
- Strojno brušenje nadomešča ročno brušenje: 50% prihranek časa za večjo stroškovno učinkovitost
- Podpora na celotni površini preprečuje prevrnitev in brušenje - Nastavljiv način brušenja: Povlecite aktivira se ročica in prilagodljiva      nastavitev kota
- Brušenje skoraj brez prahu z vgrajenim odsesovalnikom prahu z vrečko za prah ali v povezavi z mobilnim odsesovalnikom prahu
- Zanesljivo: Tudi barvani obdelovanci so udobni za brušenje - ponovljivi za popoln rob

 
Brušenje robov 2
 
logo festool
Boj proti prahu

Boj proti prahu

Zdrav, natančen in prihranek časa. Festool ponuja brezkompromisno povezavo med vašim mobilnim odsesavalnikom prahu in vašim orodjem za vsako uporabo, razred prahu in delovno mesto. Rezultat: Enostavnejša in učinkovitejša zaščita zdravja v vsaki situaciji zahvaljujoč odlično usklajenemu sistemu.

Boj proti prahu

Kateri razredi prahu so:

Prah, ki nastane, je razdeljen na tri razrede. Te kažejo, da je ekstraktor primeren za kateri koli prah in določene najvišje dovoljene koncentracije (MAC). In določijo potrebno stopnjo filtracije ustreznega filtrirnega sistema. Pomembno je, da izberete razred prahu vašega mobilnega odsesavalca prahu glede na material, s katerim delate.

razredi prahu

Varujte svoje zdravje

Vrhunski izdelki in varovanje zdravja sta dva dejavnika, ki sta odvisna od razvoja izdelkov podjetja Festool. Upoštevajoč to, preverjamo vse novosti in ocenjujemo uporabo novih tehnologij, da bo vaše vsakodnevno delo varnejše in učinkovitejše. Želimo si, da bi se naši uporabniki zdaj in v prihodnosti zanašali na orodja Festool, zato naši inženirji že delajo na inovativni tehnologiji za orodja jutrišnjega dne.