RSS

Blog

SPACE STEP BLUM

SPACE STEP – rešitev za podstavek

Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podstavku, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnosti pohištvenega podstavka.

Space step

Precej praktično

Kdor želi veliko skladiščnega prostora, potrebuje ustrezno pohištvo. Tehnologija SPACE STEP ne omogoča le načrtovanja višjih omar, temveč tudi skladiščni prostor v podstavku. Za dvakrat zadovoljne stranke.

Space step

Precej varno

Rešitev za podstavek SPACE STEP tudi najmanjšim omogoča, da lahko brez težav dosežejo delovne površine, korito ali umivalnik. Stopnica se spusti že pri obremenitvi 8 kg, se varno zaskoči in omogoča trdno oporo.

blum

Barvna karta Bao voskov

Barvna karta Bao voskov.

Barvna karta bao voskov

Barvna karta bao voskov

Barvna karta bao voskov

Karakteristike vijakov spax

Karakteristike vijakov spax.

Karakteristike wirox spax

Karakteristike yellox spax

Novoletna čestitka

Novoletna čestitka.

Novoletna čestitka

Senzorji in luči za vsako območje

Senzorji in luči za vsako območje.

Notranje luči-zanesljiva razsvetljava brez stikal.STEINEL notranje luči z nevidnim senzorjem zagotavljajo večje udobje,hkrati pa zmanjšujejo stroške energije.Samodejna razsvetljava je primerna za različne prostore:stopnišča,shrambe,hodniki,pralnice,sobe in celo garaže.

Notranje luči

Vhodna vrata-dobrodošlica v pravi luči.Izboljšajte varnost,medtem ko svojim obiskovalcem impresivno nastavite prednji vhod:naše luči se lahko popolnoma prilegajo slogu in arhitekturi vašega doma.

Luči na vhodu

Dvorišče in dovoz-reflektor za vaš dom.Opremljeni z nasodobnejšo LED tehnologijo,ki varčuje z viri,in visoko natančnimi senzorji,ti reflektorji s preklopnimi senzorji elegantno odražajo arhitekturo in zagotavljajo piko na i na prostem.

Luči dvorišče in dovoz

Vrt-prinaša svetlobo na vrt.Naslednje luči zagotavljajo popolno osvetlitev poti,kadar je potrebna svetloba,zahvaljujoč vgrajenemu senzorju.Poskrbite za večjo varnost in odlično razsvetljavo na svojem vrtu.

Luči na vrtu

Vse okoli stavbe-stenske in stropne lučiza popolnoma uprizorjeno arhitekturo.Naše stenske in stopne luči dajejo samozavestne izjave po vsej stavbi.Brezžično mesdebojno povezano in priročno nadzorovano s pametnim telefonom lahko razpoloženje v kratkem času prilagodite individualnim željam.

Luči okoli stavbe

logo steinel

Brusilni stroj PLANEX z dolgim ​​dosegom

Prelomna inovacija: Brušenje z vgrajenim LED-obročem

Prelomna novost v tem segmentu izdelkov je nov obodni obroč z LED lučmi. "Pri nadzoru trgovine so se vedno znova pojavile enake težave: sledi brušenja in težko opazne nepravilnosti, ki jih zaznamo šele pozneje. LED-obroč za luči, vgrajen v novo daljnosežno brusilko, zagotavlja popolno osvetlitev v Polmer 50 centimetrov okoli brusne glave. S tem se izognemo potrebni moteči, zamudni in dragi predelavi, saj prvič zagotovimo popoln rezultat brušenja.
 
Brušenje z vgrajenim LED-obročem
 

Ekscentrično gibanje za popolno površinsko obdelavo

Zahteve kupcev glede kakovosti površinske obdelave sten in stropov nenehno naraščajo in potrebni so popolni rezultati brušenja. Hkrati uporabljena polnila postajajo mehkejša, s čimer je težje doseči te kakovostne površine. Zahvaljujoč ekscentričnemu gibanju brušenja jih novi PLANEX olajša. Vrhunske površine brez prask je mogoče ustvariti v najkrajšem času - brez napak pri brušenju ali prask.

Ekscentrično gibanje za popolno površinsko obdelavo

Bolj zdravo delo z olajšanjem rok in hrbta

Festool je svoj novi PLANEX opremil z izboljšanim, nastavljivim sistemom za odsesovanje. To pomeni, da se pri brušenju sten in stropov lahko zadrži na lastni koži in tako lajša roke in hrbet - še posebej med dolgotrajnimi opravili. Poleg tega je PLANEX mogoče individualno prilagoditi delovni višini, saj je njegovo delovno dolžino mogoče podaljšati do 2,1 m z dvema vodilnima podaljškoma. To pomeni, da lahko novi PLANEX uporabljamo za brušenje tudi zelo visokih sten in stropov. Poleg tega pameten T-ročaj omogoča daljši doseg, s čimer naloge olajšate. Festool je celotno ravnanje z novim PLANEX-om zasnoval zelo intuitivno: zelo enostaven za uporabo in se popolnoma shrani v novem Systainer³ XXL - za varen, kompakten prevoz.
 
 
Bolj zdravo delo z olajšanjem rok in hrbta
 
logo festool
 
Brušenje robov brez velikega napora

Brušenje robov brez velikega napora.

Z novim robnim brusilnikom ES-ETS 125 / ES-ETSC

Kateri obrtnik ne pozna dolgočasnega, zamudnega brušenja z brusnim blokom? Nehvaležno delo in težko dobičkonosno. Festool je za to ponudil rešitev od septembra, s katero bo brušenje postalo nova najljubša dejavnos.

Brušenje robov

Rešitev: mobilni brusilnik robov za vse robove

Nova brusilna glava je idealna za brušenje masivnega lesa, pa tudi za vmesno brušenje lakov / polnil - za vso obdelavo robov in ometanje robov iz katerega koli materiala ali prevleke. Z novim brusilnikom lahko delate tako prilagodljivo kot ročno. Vendar je veliko hitrejši, ker je robni brusilnik strojno podprt in so rezultati manj nagnjeni k napakam. Zahvaljujoč nastavitvi kota lahko tudi proste kote odstranite in zaklenete brez orodja. Na voljo je kotni zaslon, ki ga je mogoče umeriti za največjo natančnost. »Novo brusilno ploščo smo razvili tako, da že od prve uporabe več ne prevrnete roba in je tako ne brušite več. V primerjavi z blokom za ročno brušenje lahko prihranite do 50 odstotkov časa:

Brušenje robov1

Prednosti robnega brusilnika ES-ETS 125 / ES-ETSC na prvi pogled:

- En robni brusilnik za vsak rob: ne glede na to, ali je žagan ali usmerjen, neobdelan ali barvan
- Strojno brušenje nadomešča ročno brušenje: 50% prihranek časa za večjo stroškovno učinkovitost
- Podpora na celotni površini preprečuje prevrnitev in brušenje - Nastavljiv način brušenja: Povlecite aktivira se ročica in prilagodljiva      nastavitev kota
- Brušenje skoraj brez prahu z vgrajenim odsesovalnikom prahu z vrečko za prah ali v povezavi z mobilnim odsesovalnikom prahu
- Zanesljivo: Tudi barvani obdelovanci so udobni za brušenje - ponovljivi za popoln rob

 
Brušenje robov 2
 
logo festool
Boj proti prahu

Boj proti prahu

Zdrav, natančen in prihranek časa. Festool ponuja brezkompromisno povezavo med vašim mobilnim odsesavalnikom prahu in vašim orodjem za vsako uporabo, razred prahu in delovno mesto. Rezultat: Enostavnejša in učinkovitejša zaščita zdravja v vsaki situaciji zahvaljujoč odlično usklajenemu sistemu.

Boj proti prahu

Kateri razredi prahu so:

Prah, ki nastane, je razdeljen na tri razrede. Te kažejo, da je ekstraktor primeren za kateri koli prah in določene najvišje dovoljene koncentracije (MAC). In določijo potrebno stopnjo filtracije ustreznega filtrirnega sistema. Pomembno je, da izberete razred prahu vašega mobilnega odsesavalca prahu glede na material, s katerim delate.

razredi prahu

Varujte svoje zdravje

Vrhunski izdelki in varovanje zdravja sta dva dejavnika, ki sta odvisna od razvoja izdelkov podjetja Festool. Upoštevajoč to, preverjamo vse novosti in ocenjujemo uporabo novih tehnologij, da bo vaše vsakodnevno delo varnejše in učinkovitejše. Želimo si, da bi se naši uporabniki zdaj in v prihodnosti zanašali na orodja Festool, zato naši inženirji že delajo na inovativni tehnologiji za orodja jutrišnjega dne.

 

Garancija Festool

Garancija Festool

Registrirajte se hitro

Dolgoročne koristi

Izkoristite celovite storitve, ki jih zagotavlja naša vseobsegajoča garancija. Ko registrirate svoje novo orodje Festool, ga zajema prva leta uporabe, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: vaše delo.
Registrirajte se na spletu do 30 dni po nakupu in tako zagotovite, da boste imeli koristi od vseh naših storitev.

3 leta garancije

Za nas je skorajda samoumevno, da bomo pokvarjene komponente zamenjali brezplačno - v celoti tri leta.

Strokovno popravilo

Hiter, temeljit in absolutno profesionalen. Naši usposobljeni strokovnjaki poskrbijo, da bo vaše orodje v najkrajšem možnem času spet v vaših rokah.

10 let garancije na nadomestne dele

Vaše orodje Festool je narejeno za dolgo življenjsko dobo. Kljub temu bo morda v nekem trenutku del potreben. Zato zagotavljamo razpoložljivost vsakega nadomestnega dela vsaj 10 let. Če na zalogi nimamo potrebnega dela, boste od nas brezplačno prejeli novo orodje.

Registrirajte svoje orodje zdaj

Servis za popravilo Festool:

Strokovno popravilo

Vaše orodje je popolnoma prenovljeno v nobenem trenutku in spet v vaših rokah kot novo. Ne samo popravljamo, temveč tudi servisiramo, testiramo in natančno prilagodimo. Strokovnjaki v naših servisnih servisih uporabljajo svoje široko strokovno znanje, da skrbno in hitro skrbijo za vaše orodje.

Vsa orodja Festool lahko popravljajo samo pooblaščene delavnice iz razlogov kakovosti in varnosti. Priporočamo, da popravilo zahtevate neposredno pri nas.

Katalog rezervnih delov

Oblikujte svojo osebno etiketo za Systainer

Zato Festool ne ponuja samo orodij, ampak tudi vse, kar orodje naredi bolj uporabno. Tak primer je na primer z našim Systainerjem, kjer smo zasledili nekaj posebnega. Natisnete lahko svojo prilagojeno nalepko, ki se popolnoma prilega vašemu Systainerju:

Vnesite stran za prenos nalepk Systainer

Zaklop police

Zaklop police.

Zaklop police za MOVENTO in TANDEM

V kuhinji, kopalnici ali ostalih bivalnih in gospodinjskih prostorih. Police z zaklopom ostanejo v varnem položaju tam, kjer jih potrebujete. Razširite prilagodljive površine za odlaganje stvari. Za lažjo uporabo naredite kuhinjske in gospodinjske aparate premične. Police se z preprostim prijemom varno skrijejo nazaj v omaro.

Zapah se varno obojestransko zaskoči, ko polico izvlečete do konca, in jo ohranja stabilno. Zaradi sinhroniziranja lahko zaklop preprosto sprostite z eno roko, tako da dvignete stransko ročico.

Le nekaj prijemov zadošča, da svojo polico nadgradite z zaklopom police.

zaklop police blum

zaklop police

logo blum