RSS

Blog

Solaflex spreminja sistem merjenja
Solaflex spreminja sistem merjenja. Gradbena in orodjarska panoga sta v osnovi odvisna od zanesljivih meritev. Zamenjava številk ali nečitljiva pisava povzročita velikokrat probleme, ki v najhujših primerih privede do dodatnih visokih stroškov pri projektih. Zato je podjetje Solaflex razvilo odlično rešitev in z novim digitalnim merilnim sistemom revolucionarno spremenila merjenje in meritve.
Božično Novoletno voščilo
Božično Novoletno voščilo Preprosto naše je voščilo, želimo si zgolj, da se bo izpolnilo! 🎄 Naj vaš dom napolni neizmerno veselje, novo leto se naj v srečo odene!💛Mi pa se bomo trudili, da še naprej ostanemo zanesljiv partner pri vašem delu! 👌 Ob tej priložnosti se zahvaljujemo za vso zaupanje, ki ste nam ga izkazali v tem letu!🙏 Vse dobro vam želimo!
QUADRIVE TPC in TDC 18/4
QUADRIVE TPC in TDC 18/4 Festool predstavlja dva nova vodilna akumulatorska vrtalnika Dva nova vodilna akumulatorska vrtalnika podjetja Festool nadomeščata njuni uspešni različici predhodnikov QUADRIVE PDC in DRC 18/4 in se imenujeta QUADRIVE TPC in TDC 18/4. Oba nova izdelka sta zmogljiva, vsestranska in s štirimi hitrostmi popolnoma opremljena za vsako uporabo. Njihov prefinjen koncept preklopa zagotavlja pravi navor in hitrost za vsako uporabo.
SPACE STEP BLUM
SPACE STEP BLUM SPACE STEP – rešitev za podstavek Ustvarjanje novega skladiščnega prostora v podstavku, povsem preprosto doseganje viseče omarice in omogočanje otrokom, da varno pomagajo – SPACE STEP prinaša občutno funkcionalnosti pohištvenega podstavka.
Barvna karta Bao voskov
Barvna karta Bao voskov
Karakteristike vijakov spax
Karakteristike vijakov spax
Novoletna čestitka
Novoletna čestitka 2021
Senzorji in luči za vsako območje
Senzorji in luči za vsako območje Notranje luči-zanesljiva razsvetljava brez stikal.STEINEL notranje luči z nevidnim senzorjem zagotavljajo večje udobje,hkrati pa zmanjšujejo stroške energije.Samodejna razsvetljava je primerna za različne prostore:stopnišča,shrambe,hodniki,pralnice,sobe in celo garaže. Vhodna vrata-dobrodošlica v pravi luči.Izboljšajte varnost,medtem ko svojim obiskovalcem impresivno nastavite prednji vhod:naše luči se lahko popolnoma prilegajo slogu in arhitekturi vašega doma. Dvorišče in dovoz-reflektor za vaš dom.Opremljeni z nasodobnejšo LED tehnologijo,ki varčuje z viri,in visoko natančnimi senzorji,ti reflektorji s preklopnimi senzorji elegantno odražajo arhitekturo in zagotavljajo piko na i na prostem.
Brusilni stroj PLANEX z dolgim ​​dosegom
Brusilni stroj PLANEX z dolgim ​​dosegom Prelomna inovacija: Brušenje z vgrajenim LED-obročem Prelomna novost v tem segmentu izdelkov je nov obodni obroč z LED lučmi. "Pri nadzoru trgovine so se vedno znova pojavile enake težave: sledi brušenja in težko opazne nepravilnosti, ki jih zaznamo šele pozneje. LED-obroč za luči, vgrajen v novo daljnosežno brusilko, zagotavlja popolno osvetlitev v Polmer 50 centimetrov okoli brusne glave. S tem se izognemo potrebni moteči, zamudni in dragi predelavi, saj prvič zagotovimo popoln rezultat brušenja.
Brušenje robov brez velikega napora
Brušenje robov brez velikega napora. Z novim robnim brusilnikom ES-ETS 125 / ES-ETSC Kateri obrtnik ne pozna dolgočasnega, zamudnega brušenja z brusnim blokom? Nehvaležno delo in težko dobičkonosno. Festool je za to ponudil rešitev od septembra, s katero bo brušenje postalo nova najljubša dejavnos.