Oglje in briketi naj gorijo, dokler se ne prekrijejo z belo-sivim pepelom (približno 5-10 minut traja, da se oglje segreje in 25-30 minut, da pride do srednje močnega ognja).
BIOLES BRIKETI ZA ŽAR 3 KG-Briketi za žar 3 kg so vrhunske kakovosti. Enostavno in hitro so vnetljivi. Nudijo dolgo in enakomerno gorenje. Ostanek pepela je minimalen.
BIOLES OGLJE ZA ŽAR 10 KG-Profesionalno oglje za žar 10 kg je v večjih komadih. Enostavno in hitro je vnetljivo. Primerno za pečenje širokega izbora mesa, rib in zelenjave. Nudi dolgo in enakomerno gorenje. Ostanek pepela je minimalen.
BIOLES OGLJE ZA ŽAR 3 KG-Oglje za žar 3 kg je vrhunske kakovosti. Enostavno in hitro je vnetljivo. Nudi dolgo in enakomerno gorenje. Ostanek pepela je minimalen.
SEKANCI WEBER IZ HIKORIJEVEGA LESA 0.7 KG-Se že slišali rek "dim je novi poper"? Ta rek dejansko drži, saj lesni sekanci ob tlenju oddajajo močan dim, ki aromatizira meso