Ročno orodje

Velika izbira ročnega orodja

V našem prodajnem programu predstavljamo široko ponudbo ročnega orodja različnih proizvajalcev. Festool kovčki za orodje, mizarska dleta, stege mizarske, klešče wiha in kwb, noži olfa, škarje, izvijači, ključi, ročne žage, preše za kit, kotne glave, pile, kladiva, svinčniki, metri, vodne tehtnice ....

Kovčki za orodje blagovne znamke Festool skrbijo za to, da so vaši stroji, razni dodatki in potrošni material shranjeni na organiziran način, v optimalno zaščitenem kovčku, ki omogoča tudi enostavno prenašanje oziroma prevažanje orodja. Operacijski sistem T-Loc omogoča, da kovček za orodje lahko zaprete, odprete in povežete v enem samem koraku.

Profesionalne mizarske dlete Kirschen in Narex so obvezen pripomoroček pri vsakem delu z lesenimi obliči v mizarskih delavnicah. V prodajnem programu boste našli mizarska dleta različnih širin, vse od 6 pa do 40 mm.

Enoročne, vrtljive, vijačne in druge mizarske stege oziroma spone so pravo orodje za vsakega mojstra. Mizarske stege boste potrebovali takrat, ko boste morali speti dva predmeta v namen ročne obdelave.

Kombinirane in profesionalne klešče vas bodo prepričale s svojim izredno kakovostnim orodnim jeklom, kaljenim rezalnim delom, primernim za rezanje mehkih in trdih žic ter kablov, s svojim dolgim rezilom za rezanje ploščatih in okroglih kablov ter s sistemom, ki s tremi točkami prijema zagotavlja najbolj optimalen prijem za še lažje delo.

Ponudba različnih olfa nožev vam nudi olfa nože za enostavno in priporočno rezanje različnih materialov. Na voljo so vam olfa noži z različnimi velikosti rezil, noži za obrez traku, noži za snemanje izolacije, noži za furnir, žagice in druga rezila.

Preverite pester nabor različnih škarij, namenjenih za rezanje papirja, železa, pločevine, kablov, vrtne in druge škarje. Vse se ponašajo z odličnim ergonomskim ročajem, ki vam omogoča še boljši oprijem in bolj udobno ter natančno delo.

Izvijač je vsekakor nekaj, kar potrebuje vsakdo. V vsaki hiši ali stanovanju se najde nekaj, kjer moramo bodisi samo zamenjati baterije ali pa popraviti neko zadevo in takrat potrebujemo izvijač. Na voljo so vam izvijači različnih velikosti z različno zarezo.

S pomočjo kakovostnega ključa boste lahko matice različnih velikosti odvijali povsem enostavno. V ponudbi lahko najdete viličaste, obročne ali viličasto obročne ključe posamično ali v kompletu. Komplet je vsekakor prava izbira, če si želite zagotoviti, da imate pri sebi vedno ustrezno dimenzijo ključa.

Ročne žage omogočajo izvedbo veliko vrst ročnega rezanja oziroma žaganja. Naš prodajni program zajema različne ročne žage, med drugim tudi hrbtne, kotne, rezbarske, luknjarice in podobno.

Detektorji dima in plina, indikatorji napetosti, vlagomeri za les in primeži so pripomočki, ki vam pomagajo pri varnem in učinkovitem delu. Preverite ponudbo kakovostnih in natančnih merilnikov, enostavnih za uporabo, ter primežev, ki so znani po svoji izredni trdnosti pri stiskanju ter odlični absorpcijski sposobnosti.

Kovinske kotne glave, so kot pribor za vrtalnik odlične za vijačenje na težko dostopnih mestih, primerne za vrtenje v levo in desno smer ter z ročajem, ki ga lahko montirate poljubno, za kar najbolj optimalno delo.

Preše in pištole za kit, so tiste, ki so namenjene natančnemu doziranju kitov, lepil in drugih podobnih mas. Za preše in pištole v naši ponudbi je značilni preklopni dvojni sistem regulacije pritiska pretoka, avtomatska zaustavitev ob popustitvi ročaja za potisk in potisna točka, ki se lahko vrti kar v kotu 360.

Vsestransko uporabno ročno orodje, ki je skorajda nepogrešljivo v vsakem domu, so kladiva in macole, sekire, pile in rašple. Gre za orodja, s katerimi lahko na primer pritrdimo slike, stensko uro ali koledar; poskrbimo za zalogo drv; brusimo in obdelujemo različne materiale ter tako naredimo manjša popravila.

Žične ščetke in krtače so nepogrešljive pri odstranjevanju rje, čiščenje žar plošč, za les in kovine. Odlikuje jih visoka natezna trdnost in kvalitetno jeklo.

Ponudba pleskarskega orodja zajema mešalce za homogeno mešanje s standardnim vrtalnikom moči najmanj 400W; čopiče, primerne za barvanje tako manjših, kot tudi srednje velikih površin ter lopatice, s pomočjo katerih boste lahko odstranili staro barvo, ostanke lepil, ostanke mavca, rjo in podobno.

Za označevanje pri delu je pomembna tudi kvalitetna kreda oziroma svinčnik. V naši ponudbi lahko najdete pisala s sredico iz mešanice grafita in gline, ki bodo poskrbela za vidno označbo.

Izbirajte v široki paleti kovinskih, plastičnih tračnih in lesenih zložljivih meril za vsestransko uporabo. Še posebej zanimiv je tračni meter BIG T, ki je pobarvan v rumeno za še boljšo vidljivost, prevlečen z neodbojnim premazom, omogoča avtomatsko navijanje traka v ohišje, ima dvostopenjsko zavoro in patentirano odstzranljivo zaponko za pas.

Ponudba laserjev in ustreznih stojal za laser omogočajo izravnavo, določanje kota in poravnavo. Vse to lahko hitro in enostavno opravi ena oseba.

Merilni kotniki in kotniki za kotne reze so nepogrešljivi pri montaži stopnic in podobnih opravilih, kjer imamo opravka z obdelavo kotov. Kotniki v ponudbi so znani po kaljenih jeklenih merilnih listih, dvojno milimetrsko skalo, spojnim kotom, veliko stabilnostjo in trdnostjo.

Med nepogrešljivo orodje vsakega mojstra spadajo tudi vodne tehtnice ali libele, pa naj bodo to digitalne ali klasične.

Pri delu, kadar potrebujete jasno in ravno črto, vam bo zagotovo prišel prav označevalec ravnih linij iz naše ponudbe, ki omogoča spremljanje označene črte po celotni dolžini.

Povezovalni trakovi so odlična rešitev za pakiranje in povezovanje palet oziroma tovora.

Klasika med orodjem so tudi ročni spenjači z robustnim kovinskim ohišjem z enostavnim polnjenjem.

Za organizirano in optimalno delo si izbereti enega izmed kovčkov, torb ali pa vozičkov za orodje. Izberite način shranjevanja, ki najbolj ustreza vam in ki vam omogoča, da imate izbrano orodje vedno na dosegu rok.

Preverite ponudbo izbijačev, prebijačev, luknjačev in označevalcev v setu ali posamično.

V ponudbi raznih pripomočkov boste našli različna stojala, lijake, kantice, lestve, pištole za lepilo, nosilce stekla, vakumske prijemalke in drugo za optimalno in učinkovito delo.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

SOLA tračni meter Compact, 3 m, kontrolni znak EG, točnost II

101167824
SOLA tračni meter Compact, 3 m, kontrolni znak EG, točnost II-Ohišje metra iz ABS-umetne mase odporne proti udarcem. Priročna, kompaktna oblika ohišja.
5,95 € brez DDV brez pošiljanja

SOLA tračni meter Compact, 5 m, kontrolni znak EG, točnost II

101167825
SOLA tračni meter Compact, 5 m, kontrolni znak EG, točnost II-Ohišje metra iz ABS-umetne mase odporne proti udarcem. Priročna, kompaktna oblika ohišja.
10,53 € brez DDV brez pošiljanja

SOLA tračni meter Compact, 8 m, kontrolni znak EG, točnost II

101167826
SOLA tračni meter Compact, 8 m, kontrolni znak EG, točnost II-Ohišje metra iz ABS-umetne mase odporne proti udarcem. Priročna, kompaktna oblika ohišja.
15,61 € brez DDV brez pošiljanja