Jakne in brezrokavniki

Jakne in brezrokavniki.

Delovne jakne in brezrokavniki -V naši ponudbi imamo na voljo delovne jakne za zimski in spomladansko-jesenski letni čas, delovne brezrokavnike in jakne za prosti čas.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% pol. / 35% bom., peščeno rjava/črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% pol. / 35% bom., peščeno rjava/črna-Kroj, ki poudari obliko telesa, prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: stranski vložek na sprednji in zadnji strani jakne, vložek v ramenih in nadlahti, vložek v rokavih, možnost nastavitve rokava.
Od 101,64 € brez DDV

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% poliester / 35% bombaž, črne/antracitne *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovna jakna KÜBLER Activiq črne/antracitne-Kroj, ki poudari obliko telesa, prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: stranski vložek na sprednji in zadnji strani jakne, vložek v ramenih in nadlahti, vložek v rokavih, možnost nastavitve rokava.
Od 101,64 € brez DDV

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% poliester/35% bombaž, temno modra/antracit *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% poliester/35% bombaž, temno modra/antracit-Kroj, ki poudari obliko telesa, prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: stranski vložek na sprednji in zadnji strani jakne, vložek v ramenih in nadlahti, vložek v rokavih, možnost nastavitve rokava.
Od 101,64 € brez DDV

Jakna Sweat 7052 FRISTADS SMP siva/črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Jakna Sweat 7052 FRISTADS SMP siva/črna-Jakno odlikujeta 2 prednja žepa iz Ripstop-poliamida z zadrgo, notranji žep z zadrgo in Raglan rokavi. Ojačitve na komolcih, dodatni rob na robovih in zaključku rokava. Odsevna mesta, Gen Y prišitek na rami.
Od 108,44 € brez DDV

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/rumena *** (Artikli v isti kategoriji)

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/rumena-Jakna v modernem stilu, primerna za sodelavce na oddelku storitev, v industriji ali gradbeništvu. Izdelano iz lahkega materiala z dolgo življenjsko dobo in mehansko elastičnostjo, kar omogoča udobno in svobodno hojo. Odsevniki na več mestih nudijo več varnosti. Primerno za industrijsko pranje.
Od 111,19 € brez DDV

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/siva **** (Artikli v isti kategoriji)

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/siva-Jakna v modernem stilu, primerna za zaposlene na področju storitev, v industriji ali gradbeništvu. Izdelano iz lahkega materiala z dolgo življenjsko dobo in mehansko elastičnostjo, kar omogoča udobno in svobodno hojo. Odsevniki na več mestih nudijo več varnosti. Primerno za industrijsko pranje.
Od 111,19 € brez DDV

Moška jakna FRISTADS Fusion khaki / črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Moška jakna FRISTADS Fusion khaki / črna-Jakna v modernem stilu, primerna za zaposlene na področju storitev, v industriji ali gradbeništvu. Izdelano iz lahkega materiala z dolgo življenjsko dobo in mehansko elastičnostjo, kar omogoča udobno in svobodno hojo. Odsevniki na več mestih nudijo več varnosti.
Od 111,19 € brez DDV

Pletena jakna Light Form 1441 KÜBLER, temno modra/črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Pletena jakna Light Form 1441 KÜBLER, temno modra/črna,100% poliester-Tesno prilegajoči kroj. Pleteni in meliran videz v novi mešanici materiala.
Od 119,61 € brez DDV

Brezrokavnik Activiq KÜBLER, antraci.t/črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Brezrokavnik Activiq KÜBLER, antraci.t/črna-Tesno prilegajoči kroj. Prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: na sprednjem in hrbtnem delu ter na ramenih
Od 95,78 € brez DDV