Jakne in brezrokavniki

Jakne in brezrokavniki.

Delovne jakne in brezrokavniki -V naši ponudbi imamo na voljo delovne jakne za zimski in spomladansko-jesenski letni čas, delovne brezrokavnike in jakne za prosti čas.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% pol. / 35% bom., peščeno rjava/črna

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% pol. / 35% bom., peščeno rjava/črna-Kroj, ki poudari obliko telesa, prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: stranski vložek na sprednji in zadnji strani jakne, vložek v ramenih in nadlahti, vložek v rokavih, možnost nastavitve rokava.
Od 101,64 € brez DDV

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% poliester / 35% bombaž, črne/antracitne

Delovna jakna KÜBLER Activiq črne/antracitne-Kroj, ki poudari obliko telesa, prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: stranski vložek na sprednji in zadnji strani jakne, vložek v ramenih in nadlahti, vložek v rokavih, možnost nastavitve rokava.
Od 101,64 € brez DDV

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% poliester/35% bombaž, temno modra/antracit

Delovna jakna KÜBLER Activiq 65% poliester/35% bombaž, temno modra/antracit-Kroj, ki poudari obliko telesa, prsni žep EasyBrand za lažjo individualizacijo. Kontrastni elementi: stranski vložek na sprednji in zadnji strani jakne, vložek v ramenih in nadlahti, vložek v rokavih, možnost nastavitve rokava.
Od 101,64 € brez DDV

Jakna Sweat 7052 FRISTADS SMP siva/črna

Jakna Sweat 7052 FRISTADS SMP siva/črna-Jakno odlikujeta 2 prednja žepa iz Ripstop-poliamida z zadrgo, notranji žep z zadrgo in Raglan rokavi. Ojačitve na komolcih, dodatni rob na robovih in zaključku rokava. Odsevna mesta, Gen Y prišitek na rami.
Od 99,18 € brez DDV

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/rumena

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/rumena-Jakna v modernem stilu, primerna za sodelavce na oddelku storitev, v industriji ali gradbeništvu. Izdelano iz lahkega materiala z dolgo življenjsko dobo in mehansko elastičnostjo, kar omogoča udobno in svobodno hojo. Odsevniki na več mestih nudijo več varnosti. Primerno za industrijsko pranje.
Od 102,83 € brez DDV

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/siva

Moška jakna FRISTADS Fusion črna/siva-Jakna v modernem stilu, primerna za zaposlene na področju storitev, v industriji ali gradbeništvu. Izdelano iz lahkega materiala z dolgo življenjsko dobo in mehansko elastičnostjo, kar omogoča udobno in svobodno hojo. Odsevniki na več mestih nudijo več varnosti. Primerno za industrijsko pranje.
Od 102,83 € brez DDV

Moška jakna FRISTADS Fusion khaki / črna

Moška jakna FRISTADS Fusion khaki / črna-Jakna v modernem stilu, primerna za zaposlene na področju storitev, v industriji ali gradbeništvu. Izdelano iz lahkega materiala z dolgo življenjsko dobo in mehansko elastičnostjo, kar omogoča udobno in svobodno hojo. Odsevniki na več mestih nudijo več varnosti.
Od 102,83 € brez DDV

Pletena jakna Light Form 1441 KÜBLER, temno modra/črna,100% poliester

Pletena jakna Light Form 1441 KÜBLER, temno modra/črna,100% poliester-Tesno prilegajoči kroj. Pleteni in meliran videz v novi mešanici materiala.
Od 112,87 € brez DDV

Ženska črna puhasta jakna z gretjem M12 HJP LADIES-0

Ženska črna puhasta jakna z gretjem M12 HJP LADIES-0-Odporna na veter in vodo. Zagotavlja udobje in vzdržljivost v težkih vremskih okoljih.