Delovni čevlji

Delovni čevlji.

ZA VAREN KORAK IN ZAŠČITO PRSTOV- Stojte trdno in varno na vseh podlagah z novimi čevlji Blaklader. Čevlji imajo zaščitno kapico in ščitijo prste pred udarci. Vsi varnostni čevlji Blaklader imajo gumijast podplat, ki preprečuje drsenje, je vodoodbojen, odporen proti oljem in antistatičen.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Artikli v kategoriji Varnostni visoki čevelj Maddox Black-Red Mid ESD S3 SRC ELTEN

Artikli v kategoriji Varnostni visoki čevelj Maddox Black-Red Mid ESD S3 SRC ELTEN-Prava izbira za vsakogar, ki polaga veliko pozornosti na varnost in tudi na privlačen izgled.
Od 155,67 € brez DDV

JORI nizek varnostni čevelj Flex Green Low S1P

JORI nizek varnostni čevelj Flex Green Low S1P-Športnega videza. Čevelj FLEX green Low ESD S1P pritegne pozornost. Športni varnostni čevelj iz kolekcije JORI s privlačnim vzorcem ob strani čevlja prepriča z vidika varnosti in videza.
Od 97,63 € brez DDV

Varnostni čevelj Maddox Black-Red Low ESD S3 SRC ELTEN

Varnostni čevelj Maddox Black-Red Low ESD S3 SRC ELTEN-Čevelj MADDOX black-red Low ESD S3 je prava izbira za vse, ki polagajo veliko pozornosti, poleg varnosti in udobja, na športno obliko.
Od 149,03 € brez DDV

Varnostni čevelj Practice Blue Orange S1P SRC SPARCO

Varnostni čevelj Practice Blue Orange S1P SRC SPARCO-Delovni čevelj z modernim videzom športnega copata. Čevelj, ki je enostaven za vzdrževanje
Od 126,91 € brez DDV

Ženski varnostni čevelj Maddie grey Low ESD S1P SRC ELTEN

Ženski varnostni čevelj Maddie grey Low ESD S1P SRC ELTEN-Pravi damski nastop. Zgornji material je sestavljen iz mikrovlaken in tekstilni material je lahek, ter poskrbi za prijetno klimo v čevlju.
Od 150,58 € brez DDV

Osveževalec čevlja ELTEN Shoe Fresh vsebina 100 ml

101170071
Osveževalec čevlja ELTEN Shoe Fresh vsebina 100 ml-Deluje kot ovira, ščiti pred glivicami in bakterijami, ter zmanjšuje nevarnost lastne okužbe.
14,75 € brez DDV brez pošiljanja

Varnostni delovni čevlji COFRA Roster S3 SRC

Varnostni delovni čevlji COFRA Roster S3 SRC-Antistatičen čevelj z nepropustnim podplatom, odpornim proti ogljikovodiku (1100 N), absorpcijo energije v predelu pete, vodoodporen prijemni nastavek. Vezalke so priložene v 2 različnih barvah.
Od 84,33 € brez DDV

COFRA varnostni čevelj Burst S3 SRC

COFRA varnostni čevelj Burst S3 SRC-Varnostni čevelj z ESD-opremo z električno izolacijo. Športni delovni čevelj iz zračnega usnja in vodoodbojnega zgornjega roba. Z Boa® vezalnim sistemom, ki zagotavljajo odličen oprijem. Priročno enoročno upravljanje omogoča natančno fino nastavitev. Odličen čevelj za industrijo mikroelektronike.
Od 123,30 € brez DDV

Nizek varnostni čevelj Colour orange Low S3 JORI

Nizek varnostni čevelj Colour orange Low S3 JORI-Nizek delovni varnostni COLOUR orange Low S3 iz kolekcije JORI je prva paša za oči.
Od 82,72 € brez DDV