Pleskarsko orodje

Pleskarsko orodje.

Blagovna znamka SCHULLER je porok za:

  • Dolgoročno poslovno strategijo
  • Jasno poslovno filozofijo
  • Zanimivo ponudbo

Bistvena prednost blagovne znamke Schuller je zagotovljena in se izraža predvsem v:

  • Usmeritvi v vedno večjo raznolikost izbire blaga = vedno zanimiva ponudba
  • Prioriteto ima razmerje med kvaliteto in ceno
  • Varnost in zanesljivost
  • Prepoznavnost
Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Čopič SCHULLER MAESTRO S z lesenim ročajem

Čopič SCHULLER MAESTRO S z lesenim ročajem-Nelakiran bukov leseni ročaj, pocinkana ali nerjaveča objemka, večinoma popolnoma zalepljena. Idealni za barve in lake na topilih.
Od 1,89 € brez DDV

Čopič SCHULLER MERCATO serija z ročajem iz umetne mase

Čopič SCHULLER MERCATO serija z ročajem iz umetne mase-Primeren za nezahtevna dela za nanos temeljnega sloja, lazure, barve na osnovi vode in topil.
Od 0,84 € brez DDV

Čopič serija MAESTRO SCHULLER Profi z les. ročajem

Čopič serija MAESTRO SCHULLER Profi z lesenim ročajem-Premium kvaliteta, stabilna oblika, majhno raztezanje in velika zmožnost sprejemanja in zadrževanja barve
Od 3,42 € brez DDV

Čopič serija TIMBER SCHULLER plastični ročaj

Čopič serija TIMBER SCHULLER plastični ročaj-V to kategorijo spadajo vsi čopiči s plastičnim ročajem, narejeni posebej za lakiranje. Mešanica ščetin je zasnovana za material z nizko viskoznostjo.
Od 1,98 € brez DDV

Čopič za lepilo serija CARAT SCHULLER z lesenim ročajem

Čopič za lepilo serija CARAT SCHULLER z lesenim ročajem-Čopič za nanašanje lepila, pocinkana objemka, lesen ročaj
Od 2,51 € brez DDV

Univerzalni okrogli čopič SCHULLER ročaj iz umetne mase

Univerzalni okrogli čopič SCHULLER ročaj iz umetne mase-Iz pravih ščetin, glava in ročaj iz umetne mase. Primeren za vse vrste premazov, uporabljate ga lahko tudi za nanos premazov in čiščenje z bencinom.
Od 0,50 € brez DDV

Večnamenski ploščati čopič SCHULLER, z lesenim ročajem, velikosti 50 mm

101192791
Večnamenski ploščati čopič SCHULLER, z lesenim ročajem, velikosti 50 mm-Ta serija vrhunskih čopičev je narejena iz najboljših sestavnih delov, kot so mešane sintetične ščetine, nerjaveče jeklo in naraven leseni ročaj. Enakomerna in dobra vpojnost barve, mehke konice pa zagotavljajo odličen končni izdelek. Za vse barve, laki in premaze, še posebej za tiste na vodni osnovi.
5,27 € brez DDV brez pošiljanja

Večnamenski ploščati čopič SCHULLER, z lesenim ročajem, velikosti 70 mm

101192792
Večnamenski ploščati čopič SCHULLER, z lesenim ročajem, velikosti 70 mm-Ta serija vrhunskih čopičev je narejena iz najboljših sestavnih delov, kot so mešane sintetične ščetine, nerjaveče jeklo in naraven leseni ročaj. Enakomerna in dobra vpojnost barve, mehke konice pa zagotavljajo odličen končni izdelek. Za vse barve, laki in premaze, še posebej za tiste na vodni osnovi.
7,50 € brez DDV brez pošiljanja

Ploščati čopič SCHULLER, ukrivljen z lesenim ročajem, velikosti 35 mm

101192797
Ploščati čopič SCHULLER, ukrivljen z lesenim ročajem, velikosti 35 mm-Ta serija vrhunskih čopičev je narejena iz najboljših sestavnih delov, kot so mešane sintetične ščetine, nerjaveče jeklo in naraven leseni ročaj. Enakomerna in dobra vpojnost barve, mehke konice pa zagotavljajo odličen končni izdelek. Za vse barve, laki in premaze, še posebej za tiste na vodni osnovi.
4,97 € brez DDV brez pošiljanja

Ploščati čopič SCHULLER, ukrivljen z lesenim ročajem, velikosti 50 mm

101192798
Ploščati čopič SCHULLER, ukrivljen z lesenim ročajem, velikosti 50 mm-Ta serija vrhunskih čopičev je narejena iz najboljših sestavnih delov, kot so mešane sintetične ščetine, nerjaveče jeklo in naraven leseni ročaj. Enakomerna in dobra vpojnost barve, mehke konice pa zagotavljajo odličen končni izdelek. Za vse barve, laki in premaze, še posebej za tiste na vodni osnovi.
6,45 € brez DDV brez pošiljanja

Univerzalni čopič SCHULLER, vel. 0, Š 15 mm, ročaj naravni les

101104324
Univerzalni čopič SCHULLER, velikost 0, Š 15 mm, ročaj naravni les-Premium kvaliteta, stabilna oblika, majhno raztezanje in velika zmožnost sprejemanja in zadrževanja barve. Natančno robljenje in lep izdelek. Nelakiran bukov leseni ročaj, pocinkana ali nerjaveča objemka, večinoma popolnoma zalepljena. Idealni za barve in lake na topilih.
0,75 € brez DDV brez pošiljanja

Čopiči reparaturni SCHULLER širine 4 + 8, set 2-delni

101192009
Čopiči reparaturni SCHULLER širine 4 + 8, set 2-delni-Za različna korekturna dela.
1,23 € brez DDV brez pošiljanja