Delovne hlače in pasovi

Delovne hlače in pasovi.

Kvaliteta Kübler®

Nemški proizvajalec Kübler® je vedno postavljal visoke standarde za kakovost svojih izdelkov in storitev. Z nenehno optimizacijo procesov se zavezujejo, da bodo zagotovili najboljše možne rezultate, hkrati pa zagotovili trajnost in skladnost v celotni vrednostni verigi.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Delovne hlače KÜBLER Activiq temno modre / antracit *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovne hlače KÜBLER Activiq temno modre / antracit-Ergonomična linija za večjo svobodo gibanja. 2 stranska žepa, 2 žepa na zadnjici, desni s poklopcem in patentnim gumbom. Hlače imajo na stranskem šivu tudi žep za meter.
Od 80,92 € brez DDV

Delovne hlače KÜBLER Activiq , olivno zelene / črne *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovne hlače KÜBLER Activiq , olivno zelene / črne-Ergonomična linija za večjo svobodo gibanja. 2 stranska žepa, 2 žepa na zadnjici, desni s poklopcem in patentnim gumbom. Hlače imajo na stranskem šivu tudi žep za meter. Levo: žep na stegnu s poklopom in patentnim gumbom z všitim žepom za pisala in mobilni telefon.
Od 80,92 € brez DDV

Delovne hlače KÜBLER Activiq , peščeno rjave / črne *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovne hlače KÜBLER Activiq 65% p. / 35% b., peščeno rjave/črne-Ergonomična linija za večjo svobodo gibanja. 2 stranska žepa, 2 žepa na zadnjici, desni s poklopcem in patentnim gumbom.
Od 80,92 € brez DDV

Delovne hlače z oprsnikom KÜBLER Activiq, peščeno rjave/črne *** (Artikli v isti kategoriji)

Delovne hlače z oprsnikom KÜBLER Activiq 65% p. / 35% b., peščeno rjave/črne-Ergonomična linija za večjo svobodo gibanja. Hlače imajo 2 stranska žepa, 2 žepa na zadnjici, desno s poklopom in patentnim gumbom in ergonomično nastavljen žep za meter na stranskem šivu.
Od 110,05 € brez DDV

Hlače KÜBLER Bodyforce črna / antracit vel. 46-58 *** (Artikli v isti kategoriji)

Hlače KÜBLER Bodyforce črna/antracit-Ergonomična linija za večjo svobodo pri gibanju. Dva stranska žepa s široko odprtino. Dva žepa zadaj z zavihkom in ježkom.
Od 109,37 € brez DDV

Hlače KÜBLER Bodyforce črna / srednje rdeča *** (Artikli v isti kategoriji)

Hlače KÜBLER Bodyforce črna / srednje rdeča-Ergonomična linija za večjo svobodo pri gibanju. Dva stranska žepa s široko odprtino. Dva žepa zadaj z zavihkom in ježkom. Desno: ergonomično nameščen, nepritrjen, dvojni žep za leseni meter z ojačitvijo CORDURA® in dodatnim žepom za svinčnik.
Od 109,37 € brez DDV

Hlače KÜBLER Bodyforce PRO antracit/črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Hlače KÜBLER Bodyforce PRO antracit/črna-Ergonomična linija za večjo svobodo pri gibanju. Dva stranska žepa s široko odprtino. Dva žepa zadaj z zavihkom in ježkom. Desno: ergonomično nameščen, nepritrjen, dvojni žep za leseni meter z ojačitvijo CORDURA® in dodatnim všitim žepom za pisala.
Od 124,89 € brez DDV

Moške hlače FRISTADS Fusion črna / siva *** (Artikli v isti kategoriji)

Moške hlače FRISTADS Fusion črna / siva-Moderno oblikovane hlače za zaposlene na področju storitev, v industriji ali v gradbeništvu. Izdelano iz lahkega in vzdržljivega materiala, z mehansko elastičnostjo za več svobode pri gibanju. Primerno za industrijsko pranje.
Od 90,47 € brez DDV

Moške hlače FRISTADS Fusion khaki / črna *** (Artikli v isti kategoriji)

Moške hlače FRISTADS Fusion khaki / črna-Moderno oblikovane hlače za zaposlene na področju storitev, v industriji ali v gradbeništvu. Izdelano iz lahkega in vzdržljivega materiala, z mehansko elastičnostjo za več svobode pri gibanju. Primerno za industrijsko pranje. 2 sprednja in 2 zadnja žepa.
Od 90,47 € brez DDV