FESTOOL accu orodje 18V

FESTOOL akumulatorsko orodje 18V.

Festool akumulatorske žage se lahko pohvalijo s svojo tehnologijo, saj so izredno natančne in hkrati tudi enostavne za uporabe. Vidljivost med uporabo akumulatorske žage je pomembna, zato je Festool zagotovil optimalno odstranjevanje ostružkov in okence na zaščitnem pokrovu, da boste imeli med delom dober pogled na žagin list in rez.

Festool akumulatorski vrtalniki vam nudijo optimalno pomoč pri izdelavi lesenih podkonstrukcij. Gre za vrtalnike in njihove dodatke, ki so med seboj kompatibilni, enostavni za uporabo in tudi prenosljivi. Na akumulatorske vrtalnike lahko priključite tudi modilne odsesalce prahu, rolo deske in druge dodatke za kar najbolj optimalno delo.

Festool ročne vbodne žage so odličen pripomoček za izdelavo krivulj. Vbodne žage omenjene blagovne znamke so značilne po tem, da so robustne, zmogljive in ergonomske. Ročaj Softgrip in ergonomska oblika skrbita za to, da je upravljanje z vbodno žago preprosto, natančno in hitro.

Festool akumulatorski brusilniki skrbijo za učinkovito in natančno brušenje laka, polnila na večjih površinah in podobnega. Tehnologija tovrstnega brusilnika je zasnovana tako, da vam je zagotovljeno zdravo delovno okolje brez prahu, saj ima brusilnik nameščeno vrečko za zbiranje prahi iz trpežnega materiala z dolgo življenjsko dobo.

Festool akumulatorski kotni brusilniki zagotavljajo natančnost v vsakem kotu vaše izbrane površine. Za kotne brusilnike omenjene blagovne znamke je značilen mehki zagon, elektronska zaščita pred preobremenitvijo, zaščita pred ponovnim zagonom in motorna zavora. Skupek teh lastnosti omogoča varno in natančno delo.

Festool akumulatorska kladiva so znana po izrednem razmerju med močjo, optimalno porazdelitev teže in težo. Njihova oblika oziroma ergonomija in sistem za dušenje vibracij olajšajo delo.

Festool akumulatorski rezalniki so odlična rešitev za ustvarjanje različnih zarez in izrezkov iz lesa ter drugih materialov. Z akumulatorski rezalniki omenjene blagovne znamke lahko enostavno in natančno obdelavo laminiranega lesa, poslikanega lesa, mavčnih plošč, plastike, neželeznih kovih in drugih materialov.

Festool akumulatorski izvijač postavlja nov ritem za suho gradnjo brez malte. Gre namreč za izvijač, ki deluje pri izredno veliki hitrosti cikla in navdušuje z inovativno funkcijo stop-and-go, katera zagotavlja delovanje motorja takrat, kadar je potrebno. Delo bo s tovrstnim izvijačem zagotovo lažje in natančnejše.

Festool baterije in hitri polnilniki so namenjeni vašemu izbranemu akumulatorskemu orodju, da boste v orodju zagotovili moč.

festool

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Akumulatorski kotni brusilnik AGC 18-125 5,0 EBI-Plus

577700
Akumulatorski kotni brusilnik AGC 18-125 5,0 EBI-Plus-Zmogljiv akumulatorski kotni brusilnik AGC 18 je zaradi priloženega brezkrtačnega motorja EC-TEC in zaščitene elektronike odporen na prah in ima dolgo življenjsko dobo.
678,20 € brez DDV brez pošiljanja

Akumulatorski kotni brusilnik AGC 18-125 EB-Basic

576825
Akumulatorski kotni brusilnik AGC 18-125 EB-Basic-Zmogljiv akumulatorski kotni brusilnik AGC 18 je zaradi priloženega brezkrtačnega motorja EC-TEC in zaščitene elektronike odporen na prah in ima dolgo življenjsko dobo.
379,27 € brez DDV brez pošiljanja

Rezalni sistem Festool DSC-AGC 18-125 FH EB-Basic

576829
Rezalni sistem Festool DSC-AGC 18-125 FH EB-Basic-Trpežen: brezkrtačni motor EC-TEC in vgrajena elektronika sta zaščitena pred prahom
515,91 € brez DDV brez pošiljanja

ACCU izvijač Festool DURADRIVE DWC 18-2500 Basic

576497
ACCU izvijač Festool DURADRIVE DWC 18-2500 Basic-Robusten, brezkrtačni EC motor za največjo učinkovitost in vzdržljivost
433,63 € brez DDV brez pošiljanja

ACCU izvijač Festool DURADRIVE DWC 18-2500 HPC 4,0 I-Plus

576498
ACCU izvijač Festool DURADRIVE DWC 18-2500 HPC 4,0 I-Plus-Brezžični specialist za suhozidanje z mavčnimi ploščami, ivernimi ploščami ali OSB ploščami
732,37 € brez DDV brez pošiljanja

ACCU izvijač Festool DURADRIVE DWC 18-4500 Basic

576504
ACCU izvijač Festool DURADRIVE DWC 18-4500 Basic-Pritrditev mavčnih plošč in lesenih plošč na kovinske in lesene podkonstrukcije
433,63 € brez DDV brez pošiljanja