Kladiva sekire pile rašple

Kladiva sekire pile rašple.

Kladiva in macole - Ali se ravnokar srečuješ s prenovo stanovanja ali hiše? Se lotevaš drobnih dekoracij, kot je postavljanje stenskih ur, slik in koledarjev.Sekira je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva. Tudi danes si ljudje pomagamo s sekiro denimo pri oblikovanju in sekanju lesa ter podiranju dreves.Pile-Med vsestransko uporabno ročno orodje se uvrščajo tudi nepogrešljive pile, s katerimi lahko brusiš različne kovine, les in druge materiale.Rašple- za iverne plošče, lesonit, lahke plošče, mavčne plošče, pene

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Kladivo STUBAI lesen ročaj Hickory

Kladivo STUBAI lesen ročaj Hickory-Ročaj iz jesna z jeklenim klinom. Udarni deli so brušeni.
Od 8,25 € brez DDV

Gumijasto kladivo

Gumijasto kladivo-Material glave: trda guma-Material ročaja: jesen-Izvedba: sodčaste oblike
Od 4,01 € brez DDV

Kladivo mizarsko STUBAI

Kladivo mizarsko STUBAI-Material ročaja: Hickory-Ročaj iz najboljšega lesa, lakirano, čelo in peta polirana.
Od 10,90 € brez DDV

Kladivo najlonsko protipovratno

Kladivo najlonsko protipovratno-Z glavo iz najlona in ročajem iz hikorijevega lesa. Brez povratnega udarca zaradi jeklenega polnila Popravila in montažna dela na motornih vozilih, nameščanje delov za obdelavo v primež, montaža šotorov, hal, montaža karoserij, popravila in vzdrževalna dela, nastavitve, montaža ohišij in delov za obdelavo z ostrimi robovi, sestavljanje delov za obdelavo, obdelava pločevine.
Od 30,73 € brez DDV

Macola Krenhof z jesenovim ročajem

Macola Krenhof z jesenovim ročajem-Znamka: Krenhof-Material glave: kovano jeklo, ojačano-Material ročaja: jesen-Tip: 851
Od 13,75 € brez DDV

Najlonsko kladivo protipovratno GEDORE

Najlonsko kladivo protipovratno GEDORE-S trdnim in z robustnim jeklenim ročajem, glavo iz poliamida, ki se ne kruši, lomi ali obrabi, kovan, srebrno prašno barvan Brez povratnega udarca zaradi jeklenega polnila
Od 43,79 € brez DDV

Plastično kladivo

Plastično kladivo-Umetna masa (plastika), plastično kladivo, lesen ročaj, jesen, lakiran
Od 9,51 € brez DDV

Varnostno kladivo Halder

Varnostno kladivo Halder-Gumijasto kladivo z ohišjem iz temprane litine in ročajem iz hikori lesa.
Od 32,19 € brez DDV

Kovano kladivo PICARD z usnjenim ročajem

101161693
Kovano kladivo PICARD 795 g z usnjenim ročajem, držalom za žeblje-Jekleno s usnjenim ročajem iz pravega usnja in z magnetnim držalom za žeblje. Izdelano iz vrhunskega oplemenitenega jekla. S hrapavim čelom.
103,03 € brez DDV brez pošiljanja

Kladivo z jekleno cevnim ročajem 800g

101161705
Kladivo z jekleno cevnim ročajem DIN 7239 800g-Kladivo s črno lakirano glavo z varovalom, z držalom za žeblje in magnetom. Nerjaveči jekleni ročaj s črnim PVC prijemom. Hrapavo čelo.
10,27 € brez DDV brez pošiljanja

Jekleno kladivo PEDDINGHAUS z ročajem iz umetne mase 950 g

101161703
Jekleno kladivo PEDDINGHAUS z ročajem iz umetne mase 950 g-Celostno jekleno kovano, z magnetnim držalom za žeblje, cel poliran, z ročajem iz umetne mase.
51,61 € brez DDV brez pošiljanja

Plastično kladivo glava 40 mm bela

101160209
Plastično kladivo, vroča litina, premer glave 40 mm, najlon, belo, ročaj iz hikorijevega lesa-Plastično kladivo z ohišjem iz temprane litine in ročajem iz hikorijevega lesa Področja uporabe: montaža delovnih odrov, šotorov, hal, kalupov, popravila in montažna dela na motornih vozilih, obdelava pločevine, kleparska dela, montaža ohišij in obdelovancev z ostrimi robovi, sestavljanje obdelovancev, vzdrževanje in popravila kmetijskih strojev.
42,88 € brez DDV brez pošiljanja