Kladiva sekire pile rašple

Kladiva sekire pile rašple.

Kladiva in macole - Ali se ravnokar srečuješ s prenovo stanovanja ali hiše? Se lotevaš drobnih dekoracij, kot je postavljanje stenskih ur, slik in koledarjev.Sekira je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva. Tudi danes si ljudje pomagamo s sekiro denimo pri oblikovanju in sekanju lesa ter podiranju dreves.Pile-Med vsestransko uporabno ročno orodje se uvrščajo tudi nepogrešljive pile, s katerimi lahko brusiš različne kovine, les in druge materiale.Rašple- za iverne plošče, lesonit, lahke plošče, mavčne plošče, pene

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Kladivo STUBAI lesen ročaj Hickory

Kladivo STUBAI lesen ročaj Hickory-Ročaj iz jesna z jeklenim klinom. Udarni deli so brušeni.
Od 7,75 € brez DDV

Gumijasto kladivo

Gumijasto kladivo-Material glave: trda guma-Material ročaja: jesen-Izvedba: sodčaste oblike
Od 3,94 € brez DDV

Kladivo mizarsko STUBAI

Kladivo mizarsko STUBAI-Material ročaja: Hickory-Ročaj iz najboljšega lesa, lakirano, čelo in peta polirana.
Od 8,89 € brez DDV

Kladivo najlonsko protipovratno

Kladivo najlonsko protipovratno-Z glavo iz najlona in ročajem iz hikorijevega lesa. Brez povratnega udarca zaradi jeklenega polnila Popravila in montažna dela na motornih vozilih, nameščanje delov za obdelavo v primež, montaža šotorov, hal, montaža karoserij, popravila in vzdrževalna dela, nastavitve, montaža ohišij in delov za obdelavo z ostrimi robovi, sestavljanje delov za obdelavo, obdelava pločevine.
Od 28,72 € brez DDV

Macola Krenhof z jesenovim ročajem

Macola Krenhof z jesenovim ročajem-Znamka: Krenhof-Material glave: kovano jeklo, ojačano-Material ročaja: jesen-Tip: 851
Od 10,85 € brez DDV

Najlonsko kladivo protipovratno GEDORE

Najlonsko kladivo protipovratno GEDORE-S trdnim in z robustnim jeklenim ročajem, glavo iz poliamida, ki se ne kruši, lomi ali obrabi, kovan, srebrno prašno barvan Brez povratnega udarca zaradi jeklenega polnila
Od 36,02 € brez DDV

Plastično kladivo

Plastično kladivo-Umetna masa (plastika), plastično kladivo, lesen ročaj, jesen, lakiran
Od 7,73 € brez DDV

Varnostno kladivo Halder

Varnostno kladivo Halder-Gumijasto kladivo z ohišjem iz temprane litine in ročajem iz hikori lesa.
Od 29,54 € brez DDV

Kovano kladivo PICARD z usnjenim ročajem

101161693
Kovano kladivo PICARD 795 g z usnjenim ročajem, držalom za žeblje-Jekleno s usnjenim ročajem iz pravega usnja in z magnetnim držalom za žeblje. Izdelano iz vrhunskega oplemenitenega jekla. S hrapavim čelom.
85,18 € brez DDV brez pošiljanja

Kladivo z jekleno cevnim ročajem 800g

101161705
Kladivo z jekleno cevnim ročajem DIN 7239 800g-Kladivo s črno lakirano glavo z varovalom, z držalom za žeblje in magnetom. Nerjaveči jekleni ročaj s črnim PVC prijemom. Hrapavo čelo.
10,27 € brez DDV brez pošiljanja

Kladivo z varovalom Ultratec Peddinghaus 1500 g

101160072
Kladivo z varovalom Ultratec DIN6475 Peddinghaus, 1500 g-Z nezlomljivim ročajem iz trokomponentnih steklenih vlaken. Varnostno ključavničarsko kladivo z Ultratec ročajem Lastnosti ULTRATEC: Steblo je neločljivo povezano s telesom kladiva. Posebna umetna masa s steklenimi vlakni, zato nezlomljiva. Nosilni sloj iz polipropilena. Proti vibracijam - za delo brez utrujanja.
36,24 € brez DDV brez pošiljanja

Jekleno kladivo PEDDINGHAUS z ročajem iz umetne mase 950 g

101161703
Jekleno kladivo PEDDINGHAUS z ročajem iz umetne mase 950 g-Celostno jekleno kovano, z magnetnim držalom za žeblje, cel poliran, z ročajem iz umetne mase.
46,91 € brez DDV brez pošiljanja