Oblačila in zaščitna oprema

Oblačila in zaščitna oprema.

Kübler® delovna oblačila vsakodnevno delajo na novih rešitvah in funkcijah za še boljše izdelke. Vedno gredo dosledno po svoji poti in tako nenehno ustvarjajo nove trende. Načrti in razvoj nastajajo izključno na lokaciji v Plüderhausenu, od koder je vse postavljeno na pot za proizvodnjo v Evropi in svetu.

Okolju prijazna proizvodnja in varstvo naravnih virov sta za Kübler® delovna oblačila še posebej pomembna. Da bi se temu približali, delajo le z dobavitelji, ki ne delajo s škodljivimi snovmi ali se jim celo popolnoma odrečejo. Domače rezanje zagotavlja učinkovito recikliranje materialov in ponovno uporabo tudi najmanjših ostankov tkanin.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Varnostni delovni čevelj COFRA New Tigri S1P SRC *** (Artikli v isti kategoriji)

Varnostni delovni čevelj COFRA New Tigri S1P SRC-Podloga: iz blaga, zračno prepustna, vpija in oddaja vlago, obstojna proti obrabi
Od 41,24 € brez DDV

JORI nizek varnostni čevelj Flex Green Low S1P *** (Artikli v isti kategoriji)

JORI nizek varnostni čevelj Flex Green Low S1P-Športnega videza. Čevelj FLEX green Low ESD S1P pritegne pozornost. Športni varnostni čevelj iz kolekcije JORI s privlačnim vzorcem ob strani čevlja prepriča z vidika varnosti in videza.
Od 97,63 € brez DDV

Varnostni čevelj Maddox Black-Red Low ESD S3 SRC ELTEN *** (Artikli v isti kategoriji)

Varnostni čevelj Maddox Black-Red Low ESD S3 SRC ELTEN-Čevelj MADDOX black-red Low ESD S3 je prava izbira za vse, ki polagajo veliko pozornosti, poleg varnosti in udobja, na športno obliko.
Od 149,03 € brez DDV