Pohištveno okovje Blum

BLUM pohištveno okovje

S praktičnimi tehnologijami premikanja je delo v kuhinji udobnejše kot še nikoli doslej. Z rahlim dotikom je mogoče pohištvo brez držal z lahkoto odpreti ter ravno tako nežno in tiho znova zapreti. Tehnologije gibanja podjetja Blum omogočajo lažje oblikovanje pokrovov, vrat in izvlekov brez držal. Za vsak stanovanjski del obstaja rešitev: popolnoma električno, povsem mehansko ali kombinirano.

Sistemi odmičnih spon Blum so dobro obdelani in omogočajo varno pritrditev za različne vrste pohištva. Integrirano blaženje pri tovrstnih sistemih odmičnih spon omogoča, da vrata zapiramo nežno in tiho. V prodajnem programu lahko najdete sisteme odmičnih spon za pohištvo različnih vrst, med drugim tudi za tanka kamnita in betonska vrata, kjer je potreben poseben pritrditveni sistem. Dovršena estetika omogoča, da uresničite edinstvene ideje za pohištvo plemenitega videza.

Sistemi vodil za predale omogočajo, da svoje pohištvo oblikujete in individualizirate po svojih željah. V prodajnem programu lahko izberete površino sprednjih stranic in shranjevalni prostor na način, kot vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med ozkimi, širokimi, visokimi in nizkimi izvlekami. Poleg tega vam sistemi vodila za predale omogočajo tudi izbiro med mehansko ali električno podporo pri odpiranju in zapiranju.

Sistemi Box so elegantni sistemi predalov s tankim okvirjem za različne kose pohištva. Raznoliki sistemi Box s prikritimi vodili omogočajo izvedbo kakovostne celote, ki bo praktična za uporabo in vam ustreznega izgleda.

Ambia-line linija elegantnih sistemov notranje razdelitve poskrbi za to, da boste lahko znotraj predalnikov priskrbeli kar najbolj optimalno organizacijo in red. Okvirje so izdelani iz kakovostnih materialov in so preprosti za uporabo, hkrati pa omogočajo razporeditev po vaši želji. V tem prodajnem sklopu lahko najdete tudi dodatni kuhinjski pribor, kot so na primer stojala za začimbe.

Orga-line linija je namenjena notranji razdelitvi znotraj omaric oziroma predalnikov in tako navdušuje predvsem pri organizaciji v kuhinji. S pomočjo te linije pohištvenega okovja lahko varno in udobno shranjujete jedilni pribor, steklenice in posode.

Dvižna vrata na kuhinjskih omaricah in nekaterem pohištvu v drugih prostorih so izredno priljubljena, saj nam nikoli niso v napoto, pa čeprav jih pustimo odprta dlje časa. S pomočjo dvižnih vrat se lahko neovirano premikamo po prostoru in enostavno kuhamo ali opravljamo druga opravila. Pri dvižnih vratih lahko izbirate med različnimi možnostmi oblikovanja, kot so na primer pregibanje, dviganje, nihanje in zaklop.

Tip on sistem za vrata vam sedaj omogoča odpiranje vrat brez ročajev na rahel dotik. S sistemom tip on lahko odpremo vrata do kota, ki nam najbolj ustreza in z rahlim pritiskom nato tudi zapremo vrata. Ta sistem je predvsem priljubljen pri minimalistični in elegantni izvedbi pohištva.

Lahkotno in tiho zapiranje vrat pohištva je želja marsikatere stranke. Na tem mestu lahko najdete sistem, kateri omogoča alternativno vgraditev sistema pri odmičnih sponah, kjer sicer ni vgrajeno blaženje.

Servo-drive Blum omogoča, da lahko v svojo kuhinjo enostavno vgradite aparate, koše za odpadke in podobno. Ponudba vam omogoča sisteme brez ročajev, uporabne za levo in desno stran notranjosti vaših omar.

V ponudbi Blum obdelovalnih pripomočkov lahko najdete različne šablone in prislonske pripomočke, s pomočjo katerih boste lahko natančni pri obdelavi pohištvenega okovja. Gre za odlične pomočnike pri montaži.

Sistem Expando T je odlična osnova za izdelke, ki imajo tanke sprednje stranice. Jeklena sidrišča bodo poskrbela za čvrsto pritrditev v trdnih materialih, plastični del omenjenega sistema pa poskrbi za čvrstost pri mehkih materialih.

Blum Space je kolekcija, space tower in space step. Space tower je v bistvu shrambna omara, ki vam omogoča veliko prostora za organizacijo in hrambo. Gre za prilagodljiv sistem notranjih izvlek in s praktičnim dostopom do shranjenih predmetov iz različnih strani. Posebej primerno je za hrambo živel. Space step pa na drugi strani poskrbi za več prostora za hrambo spodaj in lažji dostop do višjih omar. Funkcija izvlečne stopnice vam omogoča izkoristek vaših prostorov.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

BLUM vložek za montažo pohištvenih spon, 8,6 x 10,8 mm, umetna masa

103312451
BLUM vložek za montažo pohištvenih spon, 8,6 x 10,8 mm, umetna masa
4,33 € brez DDV brez pošiljanja
Cena 0,0433 € za 1 Kos

Vtisna matica iz umetne mase 11 x 5,5, izvrtina Ø 5 mm, umetna masa, natur

103330300
Vtisna matica iz umetne mase 11 x 5,5, izvrtina Ø 5 mm, umetna masa, natur-Notranji ø (mm): 3
1,88 € brez DDV brez pošiljanja
Cena 0,0188 € za 1 Kos

23KA000 AVENTOS HK TOP SERVO-DRIVE

103318088
BLUM SERVO-DRIVE, Aventos HK TOP, pogonska enota 23KA000, 24 V, temno siva
261,33 € brez DDV brez pošiljanja

65.059A ŠABLONA ZA SPONE INSERTA

103395033
65.059A ŠABLONA ZA SPONE INSERTA-Možnost obdelave-AVENTOS HF-AVENTOS HK-XS-CLIP top BLUMOTION-CLIP top-MODUL
61,67 € brez DDV brez pošiljanja

65.1000.01 ŠABLONA NA DROGU BLUM

103357115
65.1000.01 ŠABLONA NA DROGU BLUM-Palica šablona za vodila ohišja-Za pravokotno montažo vodil ohišja na točni višini
361,00 € brez DDV brez pošiljanja

65.1051.02 ŠABLONA UNIVERZALNA

103357073
65.1051.02 ŠABLONA UNIVERZALNA-- Šablona za predvrtanje pritrdilnih položajev za vodila za predal, zbiralnik moči, montažne in priključne plošče
90,40 € brez DDV brez pošiljanja