Pogoji uporabe

Pogoji uporabe.

CENE

Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene vključujejo davek na dodano vrednost(DDV). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.Za morebitno napako pri vnosu cen  ali ddv-ja ne odgovorja ne ponudnik izdelkov in ne ponudnik spletne trgovine.

DOSTAVA

Naročene izdelke bomo dostavili najkasneje v treh delovnih dneh.Minimalno naročilo je 10.00EUR.

Ceno dostave plača Naročnik/kupec in znaša 6,00€ z DDV do višine paketa 150 cm.

Za pakete teže nad 10 kg se priračuna poštnina 10€ z DDV (skupaj 6,00 in 10 € =16,00 € ) .

Za pakete višine do 200 cm se priračuna poštnina 10€ z DDV (skupaj 6,00 in 10 € =16,00 € ) .Paketov višjih od 200 cm se ne dostavlja.

Dostavo bo opravil naš pogodbeni partner Pošta Slovenija, d.o.o.

Blago bo odpremljeno prvi delovni dan po potrditvi naročila. V primeru, da je naročeni izdelek razprodan in ga trenutno ni na zalogi, boste telefonsko obveščeni, kdaj boste prejeli naročeno blago.

ZAMENJAVA in/ali REKLAMACIJA

Kupljeno blago kupec lahko zamenja samo nepoškodovano, v originalni embalaži in neuporabljeno. Zamenjava izdelka je možna v roku 15 dni od prejema blaga na stroške kupca.

ODSTOP OD  NAROČILA

Po zakonu o varstvu potrošnika ima kupec pravico, da v petnajstih dneh od prejema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila. Če je potrošnik blago že prejel in od naročila odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati MAJER, trgovina s tehničnim blagom v petnajstih dneh po prejetju na svoje stroške, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

POTEK NAROČILA

Vpis kontaktnih podatkov je obvezen, da vas lahko v primeru kakršnihkoli sprememb pokličemo. Kupljeno blago in stroške dostave plačate šele ob prevzemu.

Stanje naročila poteka v več fazah:

  1. Naročeno Po oddaji naročila, naročnik prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v obdelavo. Če bi radi preklicali naročilo nam enostavno pošljite odgovor na poslano naročilo.

  2. Potrjeno Če naročnik naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljno obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Na tej stopnji se naročilo spremeni v nakup in pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je nepreklicno sklenjena.

  3. Blago odposlano Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Račun prejmete skupaj z naročenim blagom ob prevzemu.

Vklopi razum zahtevaj račun