Vrtni kamini

Vrtni kamini.

Zaradi velike teže vrtnih kaminov je trdna podlaga nujna.Če želite na vrtu ustvariti svoj prostor za peko na žaru, morate prej zgraditi trdno površino.Za osnovo zadošča strnjen sloj gramoza.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM SAN REMO

2479816
VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM SAN REMO-Izdelan je iz visokokakovostnega cementa in inertnih ognjevzdržnih materialov. Kromirana rešetka dimenzije 67x40 cm je nastavljiva na štiri različne višine.
204,00 € brez DDV brez pošiljanja

VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM MARIBOR

1919752
VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM MARIBOR-Kamin Maribor je izdelan iz visokokakovostnega cementa in inertnih ognjevzdržnih materialov. Vgrajena kovinska zaščita, ki je odporna na višje temperature in omogoča kurjenje z ogljem in drvmi.
227,07 € brez DDV brez pošiljanja

VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM AGADIR

3128856
VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM AGADIR-Vrtni kamin Agadir je narejen iz lahkega betona. Odlikuje ga stranski pult in prostor za shranjevanje pod kuriščem. Opremljen je s kromirano žarno rešetko, ki nudi trostopenjsko regulacijo višine.
132,42 € brez DDV brez pošiljanja

VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM LUCERNA

3128860
VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM LUCERNA-Vrtni kamin Lucerna je narejen iz lahkega betona. Odlikuje ga stranska delovna površina in prostor za shranjevanje pod kuriščem. Opremljen je s kromirano žarno rešetko, ki nudi dvostopenjsko regulacijo višine.
122,95 € brez DDV brez pošiljanja

VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM FLAMME

2479789
VRTNI BETONSKI KAMIN SAROM FLAMME-Izdelan iz visokokvalitetne betonske mešanice in inertnih ognjevzdržnih materialov. Kromirana rešetka dimenzije 67x40cm je nastvaljiva na 4 različne višine. Za kurivo lahko uporabljate oglje ali les.
265,01 € brez DDV brez pošiljanja