FESTOOL električno orodje

Festool električno orodje.

Specializirani za področja gradnje iz lesa, tesarstva, slikopleskarstva in obnove ter za lakiranje in pripravo. Obljubljamo popolnost. Nič več in nič manj.

festool

Festool električni sesalci se ponašajo z veliko močjo sesanja nevarnega prahu, ki se pojavi med vašim delom. Električni sesalec omenjene blagovne znamke bo posesal plesen, azbest, škodljive konzervanse za les, prah iz mineralnih vlaken, svinec, nikelj, cinkov kromat in podobne nevarne prahove. Za sesalce Festool so značilni daljši delovni intervali in pomemben prihranek časa, saj je čiščenje filtrov samodejno.

Festool električne krožne in namizne žage s svojo tehnologijo, v kombinaciji z vodilnimi tirnicami, omogočajo vodene reze in reproducibilne kotne reze. V ponudbi lahko najdete krožne in namizne žage z integrirano tehnologijo SawStop, ki ima ključen vpliv na varnost pri delu in tako zmanjša tveganje resnih poškodb pri rezanju.

Festool električni rezkalniki so enostavni za uporabo, izredno zmogljivi in natančni. Ker je vidljivost med rezkanjem ključnega pomena, so tovrstni rezkalniki zasnovani z vgrajenim priključkov za odsesavanje, kar poleg nemotenega pogleda na obdelovanec, skrbi tudi za zdravo delovno okolje.

Festool električni brusilniki so visoko zmogljivi in vam omogočajo enostavno odstranjevanje betona, estriha in različnih premazov na trdih podlagah. Pritrdljivi PROTECTOR omogoča gladko brušenje vzdolž okenskih površin, okvirjev in opažev. Skupaj s kombinacijo mobilnega sesalnika prahu ali vrečko za zbiranje prahu vam je zagotovljeno tudi zdravo delovno okolje.

Festool električni skobeljni stroji in dodatki za sistem omogočajo, da spreminjate svoja rezila na enostaven, hiter in varen način. Sam skobeljni stroj vam zagotavlja natančno skobljanje do roba, enosmerna glava pa skrbi za globino. Ker je odstranjevanje prahu na levi in desni strani učinkovito, posebno čiščenje stroja ni potrebno. V kolikor želite doseči gladek skobeljni vzorec, namestite spiralno rezilo.

Festool električni DOMINO sistem za spajanje navdušuje z enostavnim rokovanjem in maksimalno natančnostjo. Patentirani načini rezkanja, ergonomske značilnosti in široko polje različnih prilagoditev vam omogočajo izdelavo trdnih zvez, tudi ko pride do kompleksnejšega dela. Širino lukenj lahko celo enostavno spremenite z nastavitvijo rezkanja kar med samim delovanjem.

Festool električne vbodne žage s svojim sistemom FastFix omogočajo hitro in enostavno menjavo žaginega lista. Trikratno vodilo žaginega lista in togi dvižni palici zagotavljajo natančnost in varnost tudi v ovinkih. Vklop in izklop na obeh straneh žage je dosegljiv v vsakem položaju, kar prav tako pripomore k varni uporabi. Ergonomska oblika in mehki oprijem vbodne žage pa skrbi za enostavno upravljanje.

Festool električni vrtalni stroji so vsestranski, saj nudijo več funkcij znotraj enega stroja. Vrtalni stroji znamke Festool so idealni za vrtanje in vijačenje s pomočjo vrtalne vpenjalne glave. Ponašajo se z zmogljivim, kar 1020 W motorjem, ki s svojo električno energijo zagotavlja konstantno moč med mešanje. Ti vrtalni stroji so idealni za mešanje spojin, lepila za ploščice, malte, mavca in večje količine različnih tekočih materialov.

Festool električna robna lepilka je primerna za vse standardne materiale, od lesa, melamina in celo do plastike. Primerna je za obdelavo višin robov nekje med 18 do 65 mm in debeline 0.5 do 3 mm. Festool robne lepilke omogočajo učinkovito, preprosto in čisto delo ter hkrati tudi hitre spremembe barv, saj imajo edinstveni sistem lepilnih kartuš. Natančno odmerjanje lepila vam omogoča popolno kakovost spojev z visokim oprijemom, zahvaljujoč ergonomski obliki.

Festool električna vakum črpalka je posebej zasnovana za večje in težje obdelovance, kjer je hkrati potrebna uporaba dveh vpenjalnih enot. Gre za enostavno povezano vpenjalnih enot, vakumsko črpalko in nožnim ventilom. Sistem vakumskega vpenjanja VAC SYS omogoča obdelavo obdelovancev na vse strani kar v enem koraku in to brez napornega ponovnega vpenjanja in brez puščanja. Polmeri, ki zajemajo rotacijo 360 in nastavitev kota rezanja do 90 pa ustvarja povsem novo raven svobode pri obdelavi in optimalne pogoje za delo.

Festool električni diamantni sistem je specialist pri diamantnih orodjih. Blagovna znamka Festool ponuja optimalno rešitev za odstranjevanje materiala pri obnovi, kot je na primer pri odstranjevanju betona, estrihov in premazov iz trdnih površin. Diamantni sistem je primeren za večje površine in lokalno uporabo na stenah, stropih in tleh. Gre za orodje, primerno za vsako aplikacijo in vsak material. Sistem DIA HARD pa omogoča preklop na vse druge diamantne diske v nekaj preprostih korakih.

Festool električni tračni brusilniki je zanesljiv partner pri grobem, finem ali linearnem brušenju. Natančna nastavitev po vsaki menjavi jermena omogoča največjo natančnost. Ti tračni brusilniki imajo dobro uravnoteženo težišče vzdolž nameščenega motorja.

Festool električni obnovitveni frezer s premerom 150 mm in pestro paleto različnih dodatkov vam omogoča hiter napredek na vseh velikih površinah. Omogoča vam uravnoteženje teže, da lahko stroj uporabite tudi na steni. Skupaj v kombinaciji s talnim vodnikom pa zagotavlja enostavno odstranitev estriha, premazov in ostanka lepil.

Festool električni rotacijski polirniki vam z udobno nameščenim sprožilcem s spremenljivo hitrostjo omogočajo nadzor pri nizki hitrosti in popolno prilagoditev poliranju. S pomočjo zaklepa sprožilca lahko zagotovite enakomerno hitrost; toplota, ki jo proizvaja samo orodje, pa se s pomočjo integriranega hladilnika neprestano hladi. Rotacijski polirniki Festool se ponašajo tudi z ergonomsko oblikovanim ročajem in kakovostnim materialov SofGrip za varno in udobno delo.

Festool električne mečne žage so specialist za rezanje izolacijskih materialov. Gre za mečne žage, ki združujejo prednosti verižne in hkrati prenosne krožne žage v edinstvenem mobilnem sistemu, kateri vam omogoča kar 330 mm globino reza. Primerne so za rezanje različnih izolacijskih materialov, ki so odporni na tlak, kot so na primer lesna vlakna in PU plošče.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Potopna žaga TS 60 KEBQ-Plus

576721
Potopna žaga TS 60 KEBQ-Plus-Edinstveni KickbackStop v hipu zaščiti vaš obdelovanec in zmanjša tveganje za poškodbe.
683,19 € brez DDV brez pošiljanja

Potopna žaga TS 60 KEBQ-Plus-FS

577417
Potopna žaga TS 60 KEBQ-Plus-FS-Edinstveni KickbackStop v hipu zaščiti vaš obdelovanec in zmanjša tveganje za poškodbe.
798,62 € brez DDV brez pošiljanja

Potopna žaga Festool TS 55 FEBQ-Plus

576703
Potopna žaga TS 55 FEBQ-Plus-Koncentriran navor in do dvakrat hitrejši napredek pri delu s podaljšano življenjsko dobo lista žage
598,36 € brez DDV brez pošiljanja

Potopna žaga Festool TS 55 FEBQ-Plus-FS

577010
Potopna žaga Festool TS 55 FEBQ-Plus-FS-za reze do 55 mm debeline materiala, za perfektno vzdolžno poravnavo notranjih vrat, izdelavo razteznih rež v parketu, razrez plošč, prirez in obdelavo plošč iz mavčnih vlaken.
713,79 € brez DDV brez pošiljanja

Krožna žaga Festool HK 85 EB-Plus

576147
Krožna žaga HK 85 EB-Plus-Varno in enostavno rokovanje zahvaljujoč nastavitvi globine reza s funkcijo potopitve, daljinskim upravljalnikom nihala in vodilom
766,81 € brez DDV brez pošiljanja

Krožna žaga Festool HK 85 EB-Plus-FS

576138
Krožna žaga HK 85 EB-Plus-FS-Motor z visokim navorom 1900 W z električno energijo zagotavlja konstantno moč pri žaganju
882,24 € brez DDV brez pošiljanja