SOLAFLEX GMBH

SOLAFLEX GMBH.

V Solaflexu so si zadali cilj razviti digitalni merilni sistem za celoten obrtni sektor, ki je poceni za nakup in enostaven za uporabo. Naše delo poganjajo vse večja digitalizacija, naraščajoče pomanjkanje kvalificiranih delavcev in pomanjkanje standardov pri merjenju.

DIGITALIZACIJA

Digitalizacija se čuti na vseh področjih našega življenja, ni izključena tudi ročna dela. Iz tega razloga smo ustvarili preprost in učinkovit sistem, ki obrtnikom in obrtnikom odpira vrata v svet obrti 4.0.

POMANJKANJE SPRETNOSTI

Naraščajoče pomanjkanje kvalificiranih delavcev ni več skrivnost. To dejstvo postavlja mnoga podjetja pred nove izzive. Verjamemo, da se mora tam, kjer primanjkuje kadra, povečati učinkovitost. Digitalni merilni sistem pri tem podpira svoje uporabnike.

MANJKAJOČI STANDARDI

Ne glede na to, ali gre za les, ploščice, steklo ali kovino, ima vsaka industrija svoje metode in sredstva za ustvarjanje meritev. Solaflex se lahko uporablja univerzalno in omogoča obrtnikom in obrtnikom, ne glede na panogo, izdelavo digitalne meritve - neposredno na gradbišču.

solaflex

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

SOLAFLEX merilni set, tračni meter

101199328
SOLAFLEX merilni set, tračni meter-Z neposrednim prenosom izmerjene vrednosti iz digitalnega tračnega metra RX5 v aplikacijo Solaflex so meritve takoj vidne in digitalizirane.
225,06 € brez DDV brez pošiljanja

SOLAFLEX merilni set Profi

101199329
SOLAFLEX merilni set Profi-Z neposrednim prenosom izmerjene vrednosti iz digitalnega tračnega metra RX5 v aplikacijo Solaflex so meritve takoj vidne in digitalizirane.
836,78 € brez DDV brez pošiljanja