Garancija FESTOOL

četrtek, 14. maj 2020

Dolgoročne koristi

Izkoristite celovite storitve, ki jih zagotavlja naša vseobsegajoča garancija. Ko registrirate svoje novo orodje Festool, ga zajema prva leta uporabe, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: vaše delo. 1
Registrirajte se na spletu do 30 dni po nakupu in tako zagotovite, da boste imeli koristi od vseh naših storitev.

3 leta garancije.
Za nas je skorajda samoumevno, da bomo pokvarjene komponente zamenjali brezplačno - v celoti tri leta 2 .

Strokovno popravilo.
Hiter, temeljit in absolutno profesionalen. Naši usposobljeni strokovnjaki poskrbijo, da bo vaše orodje v najkrajšem možnem času spet v vaših rokah.

10 let garancije na nadomestne dele.
Vaše orodje Festool je narejeno za dolgo življenjsko dobo. Kljub temu bo morda v nekem trenutku del potreben. Zato zagotavljamo razpoložljivost vsakega nadomestnega dela vsaj 10 let. Če na zalogi nimamo potrebnega dela, boste od nas brezplačno prejeli novo orodje.

Registrirajte svoje orodje zdaj

servis festool

Servis za popravilo Festool:

Strokovno popravilo

Vaše orodje je popolnoma prenovljeno v nobenem trenutku in spet v vaših rokah kot novo. Ne samo popravljamo, temveč tudi servisiramo, testiramo in natančno prilagodimo. Strokovnjaki v naših servisnih servisih uporabljajo svoje široko strokovno znanje, da skrbno in hitro skrbijo za vaše orodje.

Vsa orodja Festool lahko popravljajo samo pooblaščene delavnice iz razlogov kakovosti in varnosti. Priporočamo, da popravilo zahtevate neposredno pri nas.

Katalog rezervnih delov

Oblikujte svojo osebno etiketo za Systainer

Zato Festool ne ponuja samo orodij, ampak tudi vse, kar orodje naredi bolj uporabno. Tak primer je na primer z našim Systainerjem, kjer smo zasledili nekaj posebnega. Natisnete lahko svojo prilagojeno nalepko, ki se popolnoma prilega vašemu Systainerju:

Prenos nalepk Systainer