Biohort GmbH

Biohort GmbH.

Biohortovi izdelki ponujajo najboljšo kakovost, funkcionalnost in varnost. Naši kupci pri naših rešitvah skladiščenja cenijo, da imajo dolgo življenjsko dobo in da jih ni treba vzdrževati.

Vrtne hiške za orodje Biohort, so dokazale svojo odpornost tudi po 45 letih zunanje uporabe.

biohort

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska

2903488
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena

2870609
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska

2851089
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

2811977
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska

2903489
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska

2903459
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena

2903450
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

2903441
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva

2873054
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, srebrno-kovinska

2903495
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno siva

2903465
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno siva-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno zelena

2903456
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja