Biohort GmbH

Biohort GmbH.

Biohortovi izdelki ponujajo najboljšo kakovost, funkcionalnost in varnost. Naši kupci pri naših rešitvah skladiščenja cenijo, da imajo dolgo življenjsko dobo in da jih ni treba vzdrževati.

Vrtne hiške za orodje Biohort, so dokazale svojo odpornost tudi po 45 letih zunanje uporabe.

biohort

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska

107855201
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena

107855203
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska

107855202
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

107855028
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska

107855204
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska

107855205
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena

107855206
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

107855029
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva

107855035
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, srebrno-kovinska

107855222
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno siva

107855223
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno siva-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno zelena

107855224
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno