BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 610x122 cm

BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 610x122 cm-Intex Ultra Frame je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh. Dno in stranice bazena so narejene iz troslojnega materiala SUPER-TOUGH(r), ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja s dvostranskim laminiranim PVC materialom.
Kataloška številka: 2909790
Enota: KPL
Datum dostave: 3-7 delovnih dni
924,36 € z DDV
Vaša cena: 878,14 € z DDV
Poslati v
*
*
Način pošiljanja
Ime
Predviden čas dostave
Cena
Ni možnosti pošiljanja

BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 610x122 cm.

BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME

Opis:

Intex Ultra Frame je odlična osvežitev v vročih poletnih dneh. Dno in stranice bazena so narejene iz troslojnega materiala SUPER-TOUGH(r), ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja s dvostranskim laminiranim PVC materialom. Odporna je na bencin, olje, slano vodo, obrabo, sunke in sončne žarke. Dizajn Intex ima izjemno stabilnost tudi brez dodatne podpore. Bazen je debelejši in trdnejši od prejšnjih modelov Prism, da bi povečali odpornost na vodni tlak in omogočili večje polnjenje bazena. Robovi so okrogli in ohlapni, da se lahko otroci varno igrajo.

  • Bazen z masivno konstrukcijo.
  • Dolga življenjska doba.
  • XTR tehnologija.

Peščeni filter je najboljša zagotovitev, da boste imeli vedno čisto in bistro vodo. Vključen peščeni filter Intex je najboljša kombinacija na področju filtrirnih med optimizacijo cene in čiščenja vode bazena. Črpalka ima moč 7,900 l/h. Priporočen dnevni čas delovanja za tovrstni bazen je 5 ali 6h.Peščeni filter je opremljen z ventilom, ki ima 6 funkcij: filtriranje, čiščenje, izpiranje, recikliranje, praznjenje, stop. Lastnosti: volumen vode pri 90% polnitvi 30.079 l, mere: 610 x 122 cm, filtrirna naprava: filtrirna črpalka (7900 l / h). Varnostna lestev: je proizvod nove generacije, izdelana iz obdelanega jekla. Plastični klini so nedrseči, narejeni iz materiala odpornega proti udarcem, ki se lahko dvignejo za večjo varnost mlajših otrok. Pakiranje vključuje: filtrirna črpalka na pesek, lestev z odstranljivimi stopnicami, podlogo za bazen in zaščitno pokrivalo.

Podrobnosti:

BLAGOVNA ZNAMKAINTEX
DOLŽINA610 CM
ŠIRINA610 CM
VODNA KAPACITETA30079 L
LINIJAULTRA XTR FRAME
VIŠINA122 CM
ČRPALKAS PEŠČENIM FILTROM
LESTEVDA
POKRIVALODA
PODLOGADA