Kovinske vrtne hiške

Kovinske vrtne hiške.

Zanesljiva že desetletja in še vedno zelo priljubljena. Vrtna hiška "Evropa" je prodana v 150.000 kosih in ponosni uporabniki jo z veseljem uporabljajo. Razlogi za to so visoka stabilnost, trpežni materiali in minimalno vzdrževanje. Funkcionalna oprema olajša delo in priskrbi za red vašemu vrtu. Obsežna osnovna oprema in premišljena dodatna oprema izpolnita vse želje.

  • dvojno zaklepanje z vrtljivo kluko in cilindrično ključavnico
  • vgrajen strešni žleb z priključkom za 1¨ cev
  • obsežna osnovna oprema
Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska

2903488
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena

2870609
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska

2851089
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

2811977
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
658,19 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska

2903489
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska

2903459
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena

2903450
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

2903441
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva

2873054
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
862,78 € brez DDV brez pošiljanja