Kovinske vrtne hiške

Kovinske vrtne hiške.

Zanesljiva že desetletja in še vedno zelo priljubljena. Vrtna hiška "Evropa" je prodana v 150.000 kosih in ponosni uporabniki jo z veseljem uporabljajo. Razlogi za to so visoka stabilnost, trpežni materiali in minimalno vzdrževanje. Funkcionalna oprema olajša delo in priskrbi za red vašemu vrtu. Obsežna osnovna oprema in premišljena dodatna oprema izpolnita vse želje.

  • dvojno zaklepanje z vrtljivo kluko in cilindrično ključavnico
  • vgrajen strešni žleb z priključkom za 1¨ cev
  • obsežna osnovna oprema
Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska

107855201
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena

107855203
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska

107855202
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

107855028
Vrtna hiška za orodje Europa 1 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska

107855204
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, srebrno-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska

107855205
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena

107855206
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, temno zelena-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska

107855029
Vrtna hiška za orodje Europa 2 BIOHORT, peščeno siva-kovinska-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno

Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva

107855035
Vrtna hiška za orodje Europa 2A BIOHORT, peščeno siva-Preprosta in hitra sestava s pomočjo zatičnega sistema, podobno kot modularna sestava, vroče cinkana, poliamidno-vžgano lakirana jeklena pločevina omogoča doživljenjsko nepotrebo po vzdrževanju.
Pokličite za ceno