DELOVNA OBLAČILA

DELOVNA OBLAČILA.

Delovne hlače-Tip hlač, ki si ga izberete, je odvisen od vašega poklica in okolja, v katerem delate. Ta oblačila morajo biti udobna in hkrati ponujati funkcionalnost in zaščito.

Delovne jakne in brezrokavniki -V naši ponudbi imamo na voljo delovne jakne za zimski in spomladansko-jesenski letni čas, delovne brezrokavnike in jakne za prosti čas.

Puloverji, majice-Izberite si pulover, majico z dolgimi ali kratkimi rokavi. Blaklader ponuja oblačila za vse dni v letu, ne glede na temperature v katerih delate.

Poglej kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Zaslon na stran

WWLSG DELOVNA MAJICA SIVA DOLG ROKAV

WWLSG DELOVNA MAJICA SIVA DOLG ROKAV-Zmogljiva patentirane tkanina COOLCORE® iz treh prej zagotavlja odvajanje telesne vlaga ter oblačilo obdrži do 30% nižjo temperaturo pri delu na vročini.
Od 59,40 € z DDV

Moška črna puhasta jakna z gretjem M12 HJP-0

Moška črna puhasta jakna z gretjem M12 HJP-0-Odporna na veter in vodo. Zagotavlja udobje in vzdržljivost v težkih vremskih okoljih-M12 HJP-0 velikost M, S, L, XL, XXL
Od 188,10 € z DDV

Moška siva Softshell jakna z gretjem M12 HJGREY4-0

Moška siva Softshell jakna z gretjem M12 HJGREY4-0-Regulator toplote na dotik - 3 nastavitve toplote: visoka, srednja, nizka.
Od 197,10 € z DDV

Moška softshell jakna z gretjem M12 HJ CAMO5-0

Moška Kamuflažna Softshell Jakna Z Gretjem M12 HJ CAMO5-0-Realtree Xtra® Camo vzorec se popolnoma dopolnjuje v naravnem okolju.
Od 224,10 € z DDV

Moški črni puhasti telovnik z gretjem M12 HBWP-0

Moški črni puhasti telovnik z gretjem M12 HBWP-0-Odporna na veter in vodo. Zagotavlja udobje in vzdržljivost v težkih vremskih okoljih.
Od 152,10 € z DDV

Moški sivi termo flis z gretjem M12 HH GREY3-0

Moški sivi termo flis z gretjem M12 HH GREY3-0-Regulator toplote na dotik - 3 nastavitve toplote: visoka, srednja, nizka.
Od 128,70 € z DDV