RSS

Blog '2018' 'marec'

TIP-ON ZA VRATA

TIP-ON ZA VRATA

TIP-ON ZA VRATA

UDOBNO ODPIRANJE Z RAHLIM DOTIKOM

PROSTO ODPIRANJE POHIŠTVA BREZ ROČAJEV

Z mehansko odpiralno oporo TIP-ON podjetja Blum je za odpiranje sprednjih stranic brez ročajev dovolj že rahel dotik. Za zapiranje pa zadošča nežen pritisk. Optimalno udobje pri premikanju vrat zagotavlja sistem TIP-ON v kombinaciji z uveljavljeno odmično spono CLIP
top brez vzmeti. S sistemom TIP-ON je mogoče izvesti tudi dvižna vrata AVENTOS.

RAZŠIRJEN PROGRAM

Obsežen program barv in priključnih ploščic omogoča izbiro ustrezne enote TIP-ON za vrata in dvižna vrata AVENTOS. Glede na uporabo je mogoče sistem TIP-ON uporabiti kot kratko ali dolgo različico, za vrtanje ali s priključno ploščico. Sistem nastavitve vratne reže je vgrajen pri vseh izvedbah. Nevidna vgradnja v korpus zagotavlja še več možnosti oblikovanja in izjemno udobje pri premikanju.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Z natančno nastavitvijo vratne reže zagotavlja sistem TIP-ON izpiljeno tehnologijo z izjemnimi možnostmi nastavitve. Za montažo so na voljo posebne šablone podjetja Blum,ki dodatno olajšajo obdelavo in zagotavljajo optimalno delovanje sistema TIP-ON.

NASTAVITEV VRATNE REŽE BREZ ORODJA

Nastavitev (+4/–1 mm) je vgrajena v enoti TIP-ON in je tako mogoča tudi pri sistemu TIP-ON, montiranim z vrtanjem. Izvede se z vrtenjem odpiralne enote, pri čemer si lahko pomagate z zaskočnimi (določenimi) položaji.

HARMONIČNA VGRADNJA

Sistem TIP-ON je mogoče optimalno uskladiti z notranjo stranjo korpusa. Barvni odtenki lakiran nikelj, svileno bela, platinasto siva in terra črna omogočajo proste roke pri oblikovanju s sistemom TIP-ON, ki ga je mogoče skladno vgraditi v pohištvo.